Mohl by mi někdo objastnit rozdíl mezi WM 6.0 a WM 6.1?
Další dotaz když jsem např. používal na komunikátoru WM 6.0 a nahrál jsem si nějaký program na paměťovku a budu chtít přehrát ten komunikátor na WM 6.1 bude ten program fungovat dále?
Děkuju moc.
6 a 6.1 - Rozdíly + jeden další dotaz
To záleží na každym programu, jak se s tím vypořádá, protože přeflashem přijde o svoje registry.
Co se týče rozdílů, tak těch moc není, respektive to nejsou žádné zásadní. Hlavní, co mě napadá, je možnost zobrazovat SMSky jako chat.
Co se týče rozdílů, tak těch moc není, respektive to nejsou žádné zásadní. Hlavní, co mě napadá, je možnost zobrazovat SMSky jako chat.
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
V dnešní době jsou 6.1 ROMky doladěnější, protože do 6.0 se už dlouho nehráblo, kdežto 6.1 se stále tuní.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
My se tady bavíme o verzi 6.0 a 6.1, ale klidně se můžeme bavit i o verzi 6.5. Protože všechny tyto verze vycházejí z jednoho a toho samého. Snad to má někde kořeny ve verzi 5.0. V historii se nebabrám, takže nevím přesně. Všechno je to o buildech a o ničem jiném. Nevím kdy, kde, jak a kolem jakého buildu se ohlásila verze 6.0 potom 6.1, ale teď kolem buildu 21100 se vyhlásila verze 6.5. Není to o tom, že se vyvíjí to či ono. Je to prostě všechno jedno vývojové vlákno, které se v různých obdobích pouze přejmenuje. Nic víc, nic míň. Nečekejte zázraky....
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
"Vlákno" 6.0 se ale už dále nevylepšuje, takže bych ho vyřadil ze seznamu budoucích ROMek.
Stejně jako 6.5 - zatím je to jen zasekaná beta.
Takže pro Zebru - šest-jedničkama neprohloupíš ;)
Stejně jako 6.5 - zatím je to jen zasekaná beta.
Takže pro Zebru - šest-jedničkama neprohloupíš ;)
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Souhlas s Andrew.
WM5 - pomalý, ikdyž revoluční oproti WM2k3 ;
WM6 - mnohem lepší a rychlejší, ale už se nevyvíjí ;
WM6.1 - aktuálně nejvyvinutější system, který se stále ladí a vycházejí nové a nové ROM ;
WM6.5 - z mého pohledu hodně lidí křičí HOP, ale pravý skok je v nedohlednu... netestoval jsem sice, ale jak to sleduju, tak změny v praktickém užití minimální, jen jiná grafika a všude finger-friendly ovládání...pro někoho výhoda, pro mě falešný poplach.
závěr: jdi do WM6.1, stojí za to !
WM5 - pomalý, ikdyž revoluční oproti WM2k3 ;
WM6 - mnohem lepší a rychlejší, ale už se nevyvíjí ;
WM6.1 - aktuálně nejvyvinutější system, který se stále ladí a vycházejí nové a nové ROM ;
WM6.5 - z mého pohledu hodně lidí křičí HOP, ale pravý skok je v nedohlednu... netestoval jsem sice, ale jak to sleduju, tak změny v praktickém užití minimální, jen jiná grafika a všude finger-friendly ovládání...pro někoho výhoda, pro mě falešný poplach.
závěr: jdi do WM6.1, stojí za to !
Jojo,
s WM 6.0 jsme měl na mém E-Tenu X500+ při dvoudením používání 10MB RAM , pro SoftResetu 19MB.
A teď s WM 6.1 (trochu jsem si je doladil, ale pššt
) mám po SoftResetu 30MB RAM a při používání minimálně 20MB. Lepší správa adresářů a takový věcičky...
s WM 6.0 jsme měl na mém E-Tenu X500+ při dvoudením používání 10MB RAM , pro SoftResetu 19MB.
A teď s WM 6.1 (trochu jsem si je doladil, ale pššt