Sunnysoft: Lokalizace pro HTC Diamond, Pro, HD a Cruise 09

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Na webových stránkách společnosti Sunnysoft se před několika dny objevila ke stažení trial verze české lokalizace pro komunikátory HTC Touch Diamond, Touch Pro, Touch HD a Touch Cruise´09, na který v současné době připravuji recenzi. Všechny čtyři lokalizace byly vydány 10.3. a jsou určeny pouze pro zařízení s originální anglickou verzí ROM.

Tip: Chcete se více dozvědět o zcela nové klávesnici, která je součástí lokalizace InterWrite 10? Přečtěte si naši recenzi.

Pro všechny, kteří by si lokalizaci chtěli vyzkoušet, je ke stažení 14 denní trial verze. Plná verze lokalizace InterWrite potom stojí 40 USD, a jak informoval server ce4you.cz, v současné době lze lokalizaci koupit pouze přes tento obchod (platba například přes PayPal), na možnosti koupení licence přes kamenné prodejny nebo český e-shop Sunnysoftu se momentálně pracuje.

Bleskovka
Ilustrační obrázek

Odkazy pro stažení jednotlivých lokalizací
HTC Touch Diamond (InterWrite 9.5)
HTC Touch Pro (InterWrite 9.5)
HTC Touch HD (InterWrite 9.5)
HTC Touch Cruise ´09 (nový InterWrite 10)

Za tip na bleskovku děkuji našemu čtenáři s přezdívkou DannyBoy, který na nové verze lokalizací upozornil v našem fóru.
Charlyk
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Charlyk »

Chtít peníze za lokalizaci, z níž na vás koukají perly jako „Žádné konta“ (pokud to tedy již neopravili), mi připadá přinejmenším troufalé.
Lukecz
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD

Post by Lukecz »

Já stáhnul lokalizaci na HTC HD ... podržte se...na Wiki , stránky pro Blackstone. Je to tam jako free v sekci Rom. Pětijazyčnou už stáhli, ale česká je tam furt. Fachá mi už skoro 2 měsíce a je zaregistrovaná. Vzhledem k tomu, jak mi v Sunnysoftu vyřizovali reklamaci, je to příjemné zadostiučinění.
Post Reply

Return to “Aplikace”