Zdravím,
chtěl bych se zeptat jestli se tady nevyskytuj někdo z Brna a okolí, kdo vlastní Touch PRO. Uvažuji o koupi tohoto skvělého zařízení a chěl bych si jej "osahat".Ještě jsem totiž neměl tu čest. Jsem student na Medelově universitě kdyby se někdo něčeho bál.
Díky za odpověď
Prohlédnutí Touch PRO V Brně
-
Petr Němec
- přispěvatel

- Zařízení: Moto Nexus 6
V prodejně Sunnysoftu by ho měli mít vystavený.
-
Petr Němec
- přispěvatel

Já bych se radši sešel s někým kdo už s tím má nějaké zkušenosti, má tam něco nainstalované a aby mi k tomu třeba i něco řekl,co mu třeba vyhovuje a co mu vadí.
Jasně, zajít na prodejnu a mrknout se na kousek na kterej denně šáhne hafo lidí,kterej je na drátě a má na zádí velkej držák proti odcizení,to není vůbec ono,nemůžeš si to potěžkat a nedozviš se nic z provozu,nikdo ti tam oc o nejakysch slabinach nerekne. Proto se chci s někym sejit tak na deset minut a prohlidnout si to.
je to proste o nečem jinym
Jasně, zajít na prodejnu a mrknout se na kousek na kterej denně šáhne hafo lidí,kterej je na drátě a má na zádí velkej držák proti odcizení,to není vůbec ono,nemůžeš si to potěžkat a nedozviš se nic z provozu,nikdo ti tam oc o nejakysch slabinach nerekne. Proto se chci s někym sejit tak na deset minut a prohlidnout si to.
je to proste o nečem jinym
-
eta
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Pro (Raphael)
Slabiny z mého pohledu najdeš na Smartmanii popsané tady.
-
Petr Němec
- přispěvatel

Díky za typ.Je tam toho dost.Docela me to prekvapilo a nektery veci mi vadi hodne.Neco jsem tam taky pridal a troufnul jsem si to malinko srovnat s Variem i kdyz dopredu vim ze se to moc srovnavat neda...Vario je uplne nekde jinde.
Stene bych se ale na to podival abych si o tom mohl udelat subjektivni obrazek
Stene bych se ale na to podival abych si o tom mohl udelat subjektivni obrazek