Zdravím, mám nepříjemný problém, který se vyskytuje nepravidelně. Stává se, že vytočím číslo, volaný hovor přijme, dokonce i slyším okolní ruchy či uvítání volaného, takže k příjmu opravdu dojde, avšak hovor trvá jen cca 1s, poté HDčko zavibruje a hovor je ukončen. Při opakovaném zavolání se tento problém už nikdy neopakuje, jen při prvním zavolání. Ze začátku sem měl podezření, že bych si hovor mohl ukončovat i třeba sám omylem, např. dotykem obrazovky či jinak, ale to se nepotvrdilo. Prosím o radu, protože se mi volání krapet prodražuje :(
originální ROM 1.14.479.3 WWE
rádio 1.09.25.14
používám TF3D, tlačítka pro příjem hovoru a ukončení deaktivovány pomocí AEB plus
Samočinné ukončování hovoru
A jak zavibruje? Krátce jako když zmáčkneš tlačítko?
ano, ale jsem si 100% jistý, že nic nemačkám, protože to sem si myslel jako první
edit: pokud by měl někdo podobný problém, tak je způsoben novou SIM Vodafone, mám už druhou a dělá to samé. Starší karty v pohodě, jiní operátoři taktéž..stále tedy nedořešeno
edit: 2Karel_eu:Pokud víš čím to je, napiš to prosím přímo sem, třeba se to bude hodit i někomu dalším
edit: pokud by měl někdo podobný problém, tak je způsoben novou SIM Vodafone, mám už druhou a dělá to samé. Starší karty v pohodě, jiní operátoři taktéž..stále tedy nedořešeno
edit: 2Karel_eu:Pokud víš čím to je, napiš to prosím přímo sem, třeba se to bude hodit i někomu dalším
Uz vim jak na to
Mas tarif nabito 350 ze ?? posli mi na mail tvoje cislo.
ŘEŠENÍ:
Stačí na infolince zrušit službu zobrazení ceny hovoru. Chyba tedy na straně Vodafonu.
Vyřešeno, prosím LOCK
Stačí na infolince zrušit službu zobrazení ceny hovoru. Chyba tedy na straně Vodafonu.
Vyřešeno, prosím LOCK