Omap Clock

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
didoop
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC_S710_VOX+Nokia_6681

Omap Clock

Post by didoop »

Ahojte , chcem sa vas spytat ze aky takt je maximalny v tejto utilke ??? maximum je len 252 Mhz alebo sa da aj 300 Mhz ako som sa docital na jednom webe (ze pokoril ten SHIT quallcomm 525 (ano citate dobre VOX ma lepsi procak ako HTC diamond,HD ... ale len pretaktovany .. :D ))
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Omap Clock

Post by olda »

Jel jsem maximálně na 276 Mhz a jsem přesvědčený že je to tak akorát ale nepoužívám to protože tam mám WM 6.1 ze serveru XDA (viz podpis) a ta je fantasticky rychlá že nepotřebuji taktovat.Ahoj Olda :wink:
didoop
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC_S710_VOX+Nokia_6681

Omap Clock

Post by didoop »

BTW:ja mam WM gonzo rom 6.1a rose rom ... BTW mali ste ju uz tu niekto a neupgradovali ste uz potom lebo mne sa zda ze ma nedostatky ... a rozmyslal som o vlastnej romke ale neviem si vybrat jadrovu romku a a ni VOXkitchen neni pre mna 100% (samozrejme od toho nemca fouhrotteman alebo nieco take ... ale ta 6.1a je hmm no neaktualizovana ... sak si skontroluj ani ju nema v popise a je aspon na VOXpage na 5 stranke(najdi si v search)))
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Omap Clock

Post by olda »

Tu co tam ted mám je nejnovější a je z 2.3.2009 tak nevím jaká by měla být ještě novější když tato je 3 dny stará.Jsem s ní zatím nad míru spokojený,je tam vše co potřebuji k práci i k životu.Ahoj Olda :wink:
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”