AS 4.5 synchronizácia s WM6.1 Tasks

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
boby
nováček
nováček
Zařízení: počítač

Post by boby »

ahojte.
vedel by mi niekto povedať prečo mi po synchronizácii AS 4,5 z PDA Asus P526 nevymaže splnené úlohy?
na starom hp 6340, WM 2003 CE to krásne vymazalo a zostali len v PC po každej synchrnizácii.
v nastaveniach AS 4,5 neexistuje možnosť nastavenia?
ukáže mi síce nastavenie pre úlohy, ale nie je aktívne.

ak ich je tam príliš veľa tak synchronizácia trvá úžasne dlho, tak to vymazávam cez outlook, čo je zbytočná operácia, a zároveň nemám možnosť spätnej kontroly kedy som task uzavrel.

na starších verziách AS som si vedel nastaviť aby completed task z PDA vymazal a zostali len v PC.

ešte jedna vec:
v AS Turbo režim nerozpozná PC PDAčko.
v normálnom režime beží v pohode, tak mi to až tak žili netrhá, ale pre zaujímavosť mi možno objasníte kde je pes zakopaný.

všetkým ďakujem za prípadne objasnenie mojich otázok.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Pokud si chceš vymazat všechny úkoly, můžet to udělat přes čištění v aplikaci SKTools (google). Je to ale zvláštní, pokud nastavíš u úkolů, že je nechceš synchronizovat, měly by se ti automaticky odstranit v PDA a zůstat na PC (pokud máš tedy v AS nastavené pravidlo aby se data v PC brala s vyšší prioritou než ta v PDA).
Co se týče toho rychlého režimu pro ActiveSync, tak to nefunguje spoustě uživatelů, v nastavení USB proto stačí zvolit ten pomalejší (serial) režim, a pak to funguje dobře - jak píšeš. Kopírování souborů do zařízení je v takovém případě ale o dost pomalejší.
boby
nováček
nováček
Zařízení: počítač

Post by boby »

hi Jiři.
Práve že úkoly si neviem vôbec nastaviť. Táto možnosť nie je aktívna v AS.
Na staršej verzii AS som vedel otvoriť nastavenia a pracovať s tým. V AS 4.5 mi síce ukáže na úkoly nastavení, ale nie je použiteľné resp. ma do nastavenia nepustí. Skúšal som aj anglickú verziu a robí to to isté. Skúsil som to aj v PC cez AS nastavovať aj cez AS v PDA. Nastavenú prioritu mám PC nad PDA.
Zdá sa mi že verzia 4.5 je nejaká jednoduchšia čo sa týka nastavení. Možno zámer aby to bolo pre ľudí jednoduchšie. Ale mne to teda moc nepomohlo, keďže vybavené úkoly si musím vymazávať cez outlook, aby z PDA zmizli a nespomaľovali synchronizáciu.

S kopírovaním cez AS je to o držku, našťastie má PDA funkciu aby sa chovalo ako čítačka kariet a to fičí ako keby si kopíroval na USB kľúč.

škoda že na WM 6.1 je až AS 4.5 funkčný. Hneď by som sa vráti k staršej verzii :grin:
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”