Ruský mobilní operátor Yota a jeho software pro WM

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Ruského mobilního operátora Yota pravděpodobně většina čtenářů příliš dobře znát nebude, i když někteří se s ním mohli setkat v souvislosti s uvedením komunikátoru HTC MAX 4G, který byl společností HTC speciálně navržen právě pro tohoto operátora. MAX 4G je hardwarově velmi podobný Touchi HD, navíc ale obsahuje WiMax modul a jeho design je trochu více hranatější.

Bleskovka

Velmi zajímavá je ale softwarová výbava, respektive správce kontaktů a dialer (phone). Nejen po stránce funkčnosti, ale i kvůli pěknému grafickému kabátku, působí oba programy velmi zdařile. Díky uživatelské komunitě na fóru Xda-developers jsou nyní k dispozici instalátory vybraných programů od Yoty také pro zařízení s QVGA a VGA displeji.

Pěkný popis programů a odkazy na stažení naleznete na blogu Carnero.cc.
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by Tonda512 »

Me to prijde jako preskinovane aplikace iContact a iDialer :-) I kdyz mensi odchylky tam jsou, ale je to velmi podobne...
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Eheh :-D. To by mě nenapadlo, ale je to skoro pravda. I když řešení od Yota je trochu širší a s více možnostmi :wink:. Jenže pokud bychom to tak brali, tak můžeme říct, že se vlastně kopírují všichni - spodní lišta z TouchFLO, dialer je prostě základní v systému a kontakty taky (i s abecedou napravo od HTC)...
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Mam s tim trochu problem, je to sice moc hezke, ale odstranilo mi to zalozku oblibenych kontaktu z TF3D a nejde tam vratit ani pomoci Diamond TF3D Config, ani pres Advanced Config. Co s tim? Tu zalozku tam kazdopadne chci...
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by Tonda512 »

RDT: Ja to bral jsen podle vzhledu a systemu reseni jednotlivych polozek :-) TF3D jsem nikdy nepouzival, tak nemohu soudit....
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

All.Os wrote:Mam s tim trochu problem, je to sice moc hezke, ale odstranilo mi to zalozku oblibenych kontaktu z TF3D a nejde tam vratit ani pomoci Diamond TF3D Config, ani pres Advanced Config. Co s tim? Tu zalozku tam kazdopadne chci...
Hm stiahol som si cab pre HD a tento problem tam nieje. Len jedna vec mi tam chybala: ked mi niekto volal, tak som tam nemal tlacidlo mute na okamzite stisenie zvonenia.
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Uz jsem zkousel i reset nastaveni TF3D, tak mi to sice vratilo zalozku, kterou jsem si deaktivoval sam (hudba), seradilo to zalozky podle puvodniho poradi (trochu jsem si je prehodil), ale zalozku s kontaky mi to nevratilo. Zkousel jsem si projit i config soubor te aplikace a ani tam jsem nenasel nic, co by vypadalo, ze meni nastaveni TF3D. Nicmene po odinstalovani se vse vrati do puvodniho stavu. Tak nevim, asi se jeste podivam do instalacniho .cabu, jestli tam neco najdu. Bude to asi nejaka zmena v registru, ale to nevim, kde bych tam nasel...
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by Kwazzy »

Je to moc hezke, je videt, ze kdyz Putin osocil zastupce Dellu tak mel pravdu. Kvalitni software to rusaci umi fakt dobre. ;-)
Edit: Tak beru zpet! Vypada to hezky, brutalne spomaluje funkcnost, a ktomu jeste mi to rozhazelo romku tak, ze mi zmizeli kontakty uplne a v slideru mi tuto moznost vubec neukazovalo. Pak se mi sekla moznost vytaceni cisel a byl jsem vytoceny. myslim, ze ten radar tady nebude az tak od veci :-D ! Jeste, ze jsem mel zalohu systemu, masakr. Podarilo se mi rozbehat PPCcko az po 3 :!: HR!
Post Reply

Return to “Aplikace”