Zdravím,
nedávno jsem si koupil tento pěkný kousek. Vše je fajn, ale pozoruju jeden menší problém. Když v telefonu najedu na manažer instalovaných programů, tak v s mi v oknu s nabídkou programů poměrně hůře posunuje s posuvníkem. Když použiju stylus a položím jej přesně na střed posuvníků u pravého okraje okna a pokouším se jej posunout níže, tak se posuvník nehne. Musím kliknout kousek vedle k pravému okraji okna (jakoby vedle posuvníku více doprava).
Nevím, jestli to podle tohoto popisu pochopíte, ale mám namysli např. posuvník jaký můžete vidět třeba teď ve vašem prohlížeči (na scrolování stránky).
Docela by mě zajímalo, jestli máte taky takový problém, co se s tím případně dá dělat, jestli to je na reklamaci?
Díky všem.
Méně citlivý displej při pravém okraji
Tak problém vyřešen. Stačilo dát znovu vykalibrovat dotykový displej. Až dnes si vychutnávám práci s dotykovým displejem. Asi jsem jej napoprvé špatně vykalibroval (vycentroval) a už jsem začínal být trochu zklamaný.
Díky...
Díky...
-
oPicka
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC TyTN II
jinak pokud by to nestačilo někde jsem četl že tomu pomohlo i to posledni radio - 1.12.25.16 ikdyž nevím co na tom může být pravdy ..