Rozsvícení displeje, při příchozím hovoru, nebo no SMS

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro (Raphael)
Post Reply
Martin Dam
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC touch pro

Post by Martin Dam »

Přátelé poraďte. Mám zaplé HTC, uzamčené. Tedy po chvíli uplně vyplý dislay, temno. Náhle někdo volá, ale display nereaguje, automaticky se nerozsvítí. Jen slyším zvonění. Musím tedy stisknout krátce hlavní HW tlačítko, a teprve pak vidím, kdo že to volá. To stejné mám i se SMSkama, nebo mailem. Jen zazní zvuk, ale display nereaguje. Tohle tak má být????? Na to nejsem u telefonu zvyklý. Jestli to jde nějak nastavit, tak mi prosím poraďte. Vždycky jsem si myslel, že nejsem lama, ale tohle nabourává moji sebedůvěru :-)))) Hledal jsem to v nastavení, ale nedohledal
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Zkus si nainstalovat Advanced Configuration Tool (návod a odkaz je na www.smartwiki.cz ) + .NET CF Framework a projdi si jednotlivá nastavení (Screen - Backlight lock level). Ještě si vzpomínám, že na to byla nějaká možnost v aplikaci TouchFLO 3D Config... ale možná to najdeš i v Advanced Configu (je tam toho ale hodně a už si přesně nevzpomínám na název).
PeZ43
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC touch pro, Rafa

Post by PeZ43 »

Aktivace displeje při nové SMS
HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL\DisableSMSWakeUpEvent nastavte hodnotu na 0.
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro”