Zdar
Nainstalovali jsme do telefonu aplikaci S2U2, ať se bráníme nechtěným vytáčením. Nyní jsme ale zkoušeli navigaci TomTom a aplikace S2U2 ji vždy zamkla. Hledal jsem v nastavení, ale nenašel jsem řešení. jak to děláte vy? S2U2 vypnete úplně, nebo jinak?
S2U2 a navigace
- permar
- přispěvatel

- Zařízení: SGS 5
S2U2 a navigace
Používám S2U2,ale nenastavuji nic speciálního,nikdy se mi to co popisuješ nestalo,ať už při používání TT nebo iGO8. Asi sem ti moc nepomohl.....prostě spustím navigaci a funguje vše tak jak má,S2U2 na to nemá vliv.
-
Rypi
- přispěvatel

- Zařízení: E-ten X600
S2U2 a navigace
ve S2U2 si můžeš nastavit zamykání při probuzení telefonu a při pohasnutí displeje. No a v navigaci si určitě můžeš nastavit jestli displej bude stále svítít, nebo pohasne. U navigace bych ho nechal svítit stále, i když telefon vydží tak 6-7 hodin 
S2U2 a navigace
ano, v nastavení stačí dát nezamykat při externím napájení, v telefonu mám nezhasínat displej při nabíjení.
S2U2 a navigace
Proto mi to možná nešlo, protože jsem řešil navigaci vždy bez připojení na nabíječku (chtěli jsme jen zjistit vzdálenost, tak jsem to pustil a než se našly satelity, jednoduše se to vyplo). Takže dík, vyřešeno
-
Rypi
- přispěvatel

- Zařízení: E-ten X600
S2U2 a navigace
ja pri navigaci taky nenapojuju nabíječku, pouze zamykám až při probuzení...