Problém s Hard SPL

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
Kozi
nováček
nováček

Problém s Hard SPL

Post by Kozi »

Opravdu nevim cim to je...ale Hard SPL me nejak nefunguje...lamal sem si nad tim hlavu 200 let a mozna ze dalsich 200 je prede mnou...od T-mobile mam MDA Compact IV s nahranou Romkou 1.93...problem je v tom ze kdyz se proklikam az nakonec Hard SPL, a zacne instalace zastavi se to na 0% a dal me to nepusti...po dalsich 10 vterinach se me ukaze ERROR 202 CONECTION...zkousel sem ruzny Hard SPL a jiny zpusoby jak to udelat dokoncit....a nic...Prosim proto o Pomoc...Adow je skvelej ze se snazil ale ja se z toho uz asi pose*u...dik... :grin:
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Problém s Hard SPL

Post by Lukáš Mano »

Postupoval si podle tohoto návodu?
Kozi
nováček
nováček

Problém s Hard SPL

Post by Kozi »

jj postupoval...ale ten Unlock nejde dokoncit...proste se to zastavi na 0%...a dal ani tuk...
clonnick
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Problém s Hard SPL

Post by clonnick »

mam stejny problem...postupuju presne podle navodu a nepripojim telefon s kompel.active sinch frci i rom bez problemu prez kabl nahraju ale abych dostal nazpet SPL to je nemozny:-( je rada?reklamace nepomuze.
Radek33
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800

Problém s Hard SPL

Post by Radek33 »

Ahoj, nějak mi to taky nefunguje.
Mám Diamonda s anglickou ROM 2.03.401.3, nemohu přijít na to, jak naistalovat neoficiální ROM. HardSPL jsem zkoušel na všechny způsoby co jsem na webu našel. Jak klasicky z počítače, tak i přímo z diamonda (z interní paměti i přímo z ROM), dokonce jsem zkoušel jakýsi JampSPL. Zkoušel jsem všechny možné verze 1.24, 1.34, 1.38, 1.39. Z paměti telefonu jsem to zkoušel jak přejmenované na diamimg.nbh, tak i s původním názvem, ale nedaří se.
Pokud to instaluju z počítače, pak to skončí chybou 260 a píše chybu spojení. Pokud to instaluju z paměti telefonu, pak to neudělá nic a nebo donekonečna načítá a nenačte.
Dokonce jsem zkoušel i ponížit ROM na verzi 1.93.401.2, ale nepomohlo to.
Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iP7

Problém s Hard SPL

Post by Nolf »

Zkus unsigned HardSPL 1.93 D.E. Jak doporučuje Adow.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 15&start=0
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”