Synchronizace 2xPC+1xKaiser s jedním souborem outlook.pst

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
Patman
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Patman »

Zdravím,
pro synchronizaci mého Kaisera se dvěma PC (v práci a doma) používám následující postup:

Soubor outlook.pst mám na flashce (používám stejný pro oba PC)
Připojím flashku k PC
Spustím Outlook (na domácím i pracovním PC mám nastavenou cestu k souboru outlook.pst na flasku)
Během dne přijímám a odesílám mejly, upravuju kontakty, přidávám úkoly do kalendáře atd...
Jednou za čas připojím i svého Kaisera - hlavně abych zaktualizoval kontakty a kalendář událostí přes Activesync

Uvedený oostup funguje na 100%, ale přemýšlel jsem jak se zbavit přenášení flashky se souborem outlook.pst tím, že bych tento soubor měl uložený přímo v paměťové kartě na Kaiserovi. Bohužel mi ale nejde nastavit v Outlooku cesta k souboru v Kaiserovi, poněvadž ten se nechová jako usb mass storage. Zkoušel jsem softick card export, jenže pak zase nefunguje synchronizace přes Activesync. Nenapadá někoho, jak by se to dalo řešit - resp. popište prosím způsoby, jaké používáte Vy ?

Díky

PS: dovedu si představit, že by tento postup mohl fungovat na novějších HTC přístrojích, které už usb mass storage podporují
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tohle bohužel možné není, PDA neumí být připojeno ve dvou režimech najednou (tedy USB Mass Storage + ActiveSync). Ale pokud s sebou nechceš tahat flashku, tak jedině zkusit synchronizaci přes Microsoft Exchange server.
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”