opera se nechce otocit
-
BEZY
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 925
opera se nechce otocit
mam mensi problem s operou, pri otoceni pristroje se opera sice na chvilku otoci, ale hned na to se minimalizuje. setkal se s tim uz nekdo?
-
Schobul
- nováček

- Zařízení: N3310,SET610,N6300,HTC Touch HD (od 24.12.08)
opera se nechce otocit
Nenahrával sis náhodou z xda ty barevné ikonky baterie apod? Pokud ano, odinstaluj je a vše bude v pořádku 
opera se nechce otocit
Ak nepomôže to, tak to môže byť Gyrator. Ak ho máš nainštalovaný, tak si musíš urobiť výnimku na operu - už sa tu o tom písalo ako sa to robí.
-
BEZY
- přispěvatel

opera se nechce otocit
Schobul> ano, nahrával. Vážně sem nečekal ře by nové ikonky mohly tot způsobit... holt si budu muset sehnat jiný prohlížeč
milos797> Gyrator sice mam, ale spíš než abych dával vyjímky těm co se otáčet nemají, tak si povoluji jen ty co se otáčet mají...
milos797> Gyrator sice mam, ale spíš než abych dával vyjímky těm co se otáčet nemají, tak si povoluji jen ty co se otáčet mají...
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
opera se nechce otocit
přešel jsem z opery na netfront a je parád,má mnohem víc nastavení a celkově se mi zdá mnohem lepší
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
opera se nechce otocit
Souhlas,tez pouzivam Netfront a je mnohem lepdsi nez Opera.Rychleji nacita,posouvani stranek na displeji je tez luxusni a navic nabizi spousty uzitecneho nastaveni.
-
BEZY
- přispěvatel

opera se nechce otocit
tak bohuzel to neni pripad pouze opery, dela mi to vic aplikaci, treba v gyratoru sem si nastail aby se mi otacel word, ale ten se mi taky minimalizuje... ty novy ikonky vypacaji vazne pekne, fakt neni zpusob jak to vyresit, aniz bych je musel odinstalovat? taky sem si vsiml, ze to dela jen nekdy, nevim, na cem je to zavisly..