Ahoj, rád bych se zeptal, jak se zbavit nepoužívaných "kategorií" v kontaktech? Mám Asus P320 a není problém v zařízení novou kategorii vytvořit. Problém není ani v tom, že třídění kontaktů se nabízí jen z užívaných kategorií, nepoužívané nepřekážejí. Ale když chci ke kontaktu kategorii dodat, je seznam zaplácaný kategoriemi, které jiý dávno nepoužívám a nevím, jak je odstranit.
Také bych se rád zeptal, zda lze v zařízení kategorii zeditovat. Zatím jsem nepřišel na způsob, jak jí změnit u všech příslušných kontaktů najednou. Takže mě napadl jen postup "vytvořit novou kategorii" -> zvolit novou, zrušit starou a takhle u každého příslušného kontaktu.
Pokud by oba problémy mohla vyřešit nějaká aplikace, bylo by to fajn a děkuji za případný odkaz. Stačila by aplikace pro tento jeden účel.
Jak se zbavit nepoužívaných "kategorií" v kontaktech?
-
rein
- přispěvatel

- Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Takuto editaciu by som odporucil robit vo velkom OUTLOOKu a potom synch. tam sa daju kategorie odstranovat.
Malo by to fungovat
neskusal som.
Malo by to fungovat
Agenda Fusion a nebo Pocket Informant myslím umějí odstranit ty základní kategorie, které jsou standardně ve WM vytvořeny.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
V druhém fóru (WM 5) bylo už odpovězeno...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Děláš si legraci?! Proč zakládáš dvě stejná vlákna ve dvou různých sekcích ?
.:Sloučeno:.
.:Sloučeno:.
Díky, zkusím oba programy. Snad aspoň jeden zabere. Outlook mi, zdá se, zatím moc platný není. Problém vznikl tak, že jsem zařízení připojil k PC, odkud se mi stáhly kontakty, které jsem ani nechtěl. Ty byly řazeny dle jazyků daných osob - např. Czech, English atd. Všechny jsem ze zařízení vymazal. Poté jsem zařízení připojil k druhému PC, odkud jsem stáhl kontakty, které chci, ty z prvého PC tam samozřejmě nebyly. V zařízení mám své kontakty v kategoriích, jak mají být. Akorát, že se v zařízení z mně nezámého důvodu uchovaly kategorie odpovídající prvnímu PC, ačkoliv žádný z původních kontaktů v zařízení nemám. Teď mě to otravuje, když v zařízení chci změnit/přidat kategorii, tak tam je navíc cca 20 kategorií, které nepotřebuji a jen zaplevelují seznam.
Ty tři původní kategorie "business", "personal" a další mi nevadí.
Za zdvojení dotazu se omlouvám, netušil jsem, zda někdo nečte třeba jen příspěvky týkající se jeho OS a chtěl jsem tedy zvýšit šanci na odpověď.
Mimochodem, nejsou ty kategorie uloženy v nějakém samostatném souboru? (Tedy ty, které nemají žádný kontakt, který by je v seznamu držel.)
Ty tři původní kategorie "business", "personal" a další mi nevadí.
Za zdvojení dotazu se omlouvám, netušil jsem, zda někdo nečte třeba jen příspěvky týkající se jeho OS a chtěl jsem tedy zvýšit šanci na odpověď.
Mimochodem, nejsou ty kategorie uloženy v nějakém samostatném souboru? (Tedy ty, které nemají žádný kontakt, který by je v seznamu držel.)