Zdravím,
před časem jsem si pořídil HTC Touch Pro, s cílem spojit telefon a organizér v jedno.
vybavil jsem si ho softwarem jako TodayAgenda, Spb Phone Suite, WkTask, PQzII a byl jsem relativně spokojený.
Pak jsem ho ale porovnával se starým elektronickým organizérem, co má můj táta(bez touch displaye, černobílý). Práce s ním je neporovnatelně rychlejší. Jde ovládat čistě klávesnicí, přesouvání úkolů mezi dny je svižné, nemusí se všude proklikávat jako já když zadávám datum splnění úkolu v "Tasks".
Řešil někdo podobný problém a podařil se mu najít software, který by přiblížil nové přístroje s všemožnými touch "vychtávkami " efektivitě starších řešení?
Tzn. méně obrázků a grafiky, ovládání pouze klávesnicí a celkově optimalizace pro rychlost práce.
Předem díky, pokud se mi podaří nějaké kvalitní řešení najít, určitě se zde podělím.
Ovládání pouze klávesnicí ala staré kapesní organizéry
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
bohužel, nejseš jediný kdo by chtěl tento způsob ale nemůže nalést řešení... 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Dneska už strojky s WM na práci nejsou, teď to táhne "styl" a fríkulíni. Takže pokud opravdu něco kvalitního na organizaci, viděl bych to na dědečka Psion 5MX apod.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
No nemusíš sahat tak daleko, já dokážu UNIho plně ovládat aniž bych se dotknul obrazovky. Na běžný pohyb např. v Total CMD mi stačí šipky, Enter, Tab a BackSpace , na správu spuštěných programů tlačítko OK upravené v AEB a míšto přidržení stylusu využívám přidržení středového tlačítka D-Padu. Win klávesa je plně k dispozici a potřebné progy mám namapované na všech HW tlačítkách, které šly využít. Při surfování se v NetFrontu pohybuju kurzorovými klávesami a pokud potřebuju myš, tak si ji necham zjevit na obrazovce stiskem ENTER , s kalendářem ani outlookem nejsou problémy a o hudbu si řeknu Voice Commanderovi. Takže s trochou snahy to zařídit jde a Touch PRO zase moc o tlačítka ochuzen nebyl, naopak je to jediné zařízení z Touch-serie, které respektuju, protože už se asi hodně dlouho nedočkáme ničeho jiného než nablýskaných oblázků bez tlačítek a potřebných plugů.
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Možná by se ti líbil nějaký smartphone.
Zůstaneš u WM, ale budeš je ovládat jen přes klávesnici.
Zůstaneš u WM, ale budeš je ovládat jen přes klávesnici.