Prosím Vás, poraďte někdo. Mám zkopírované do mobilu soubory wav, které jsem chtěl přidat jako vyzváněcí tóny. Jenže někde je chyba. WM player mi soubory přehraje, pokud je přehrávám z knihovny přímo ve WMP (tam se mi zobrazují jenom tyhle wav). Ale když je chci přehrát kliknutím v průzkumníkovi, zařve to na mě "An invalid media type was specified". Takže asi proto mi to nejde ani nastavit jako vyzváněcí melodie.
U jiných typů souborů to ale nedělá - mp3, mid, amr. Ty sice nevidím v knihovně WMP, ale z průzkumníka je spustím a jako vyzváněcí tóny taky jdou.
Vím, že bych mohl ty wavky zkonvertovat třeba do mp3, ale Touch Pro by měl umět vyzváněcí tóny i wav, ne?
Díky, jestli Vás něco napadne.
Nejde vyzváněcí tón WAV
-
bj
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Nejde vyzváněcí tón WAV
WAV formát by umět měl, zvuky upomínek jsou v systemu ve WAVu. Zkus se podívat na vlastnosti nějakého WAVu přímo ze systému a svoje "WAVky" uprav na stejné parametry. Třeba je to tím. Taky už jsem se opakovaně setkal u zvuků z netu, že to byl úplně jiný formát než odpovídal příponě. Zkus ty svoje WAVky překonvertovat do WAVu nějakým konvertorem. Třeba je to tím.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Nejde vyzváněcí tón WAV
S obojím souhlasím, bj. WAVy musí být klasické PCM.
Nejde vyzváněcí tón WAV
Děkuju, bj, zkonvertoval jsem WAV do WAV (připadal jsem si v tu chvíli jako pako
), ale zafungovalo to, soubor zůstal pořád WAVka, ale zvětšil se z kB na MB. Každopádně ale už neprotestuje a ZVONÍÍÍÍ! Asi byla opravdu někde chyba v těch souborech. Ještě jednou děkan.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Nejde vyzváněcí tón WAV
Pokud se tak rapidně zvětšil, měl na 90% tamten špatnou koncovku... Ale samozřejmě se mohlo stát, že byl mono, měl menší bitrate nebo něco, to nevylučuju
.