problém s MMS

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
atomic
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Kaiser

problém s MMS

Post by atomic »

Ahoj. NA HTC Kaiser využívám služeb T-mobile a všechno funguje jak má, když jsem nainstaloval .cab s nastavenim operatora. gprs funguje jak má, akorád mi nechoději MMS a nevim co s tim?! zkoušel už jsem spousty věcí, ale nic... :-( vždy, když mi někdo pošle mms se mi objeví pouze symbol, že tam je a když na něho cvaknu dá mi to možnost downloadu. Na to cvaknu a nic se neděje, akorád to napíše, že se to připojuje k síti t-mobile mms a hodí to symbol letící pošty a no to když mačknu, tak se tam zobrazí download 0% jako když jí to chce stahnout, ale to po chvilce zmizí a už se nic neděje! :-( V tom okamžiku už jí stahnout nemužu, až vždycky potom tak cca za 15min mě to upozorní, že mám nevyzvednutou mms a celý proces můžu opakovat až do zblnutí... Poraďte prosím co s tim!!! děkuji za každou radu :!:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

problém s MMS

Post by Jiří Hrma »

Nastav si MMS zprávy podle PDF návodů (smartwiki nebo sekce Tweaky a návody tady na fóru), máš to tam "step by step" popsané včetně obrázků.
atomic
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Kaiser

problém s MMS

Post by atomic »

Díky za radu! Ale musim říct, že podle těchto návodů jsem to již před tim nastavoval a nic... STEJNĚ mi to nedalo a udělal jsem uplně nové nastavení podle tohodle a problém přetrvává, stále stejný!!! :-( nenapadá ještě někoho co s tim???

Ps.: Na simkartě je tohle určitě aktivovaný!!! :roll:
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”