Řazení SMS WM 6.1

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
pipapipa
nováček
nováček
Zařízení: HTC Kaiser

Řazení SMS WM 6.1

Post by pipapipa »

Předem se omlouvám pokud to tu již bylo řešeno, ale nenašel jsem. Mám HTC Kaiser a pustil jsem se do revoluce. Dopřál jsem si přechod z WM 6.0 na WM 6.1 Ač naprostej amatér a laik vše dopadlo dobře a zařízení mi funguje. Jenom strašně trpím při práci se zprávama SMS. To řazení do korespondencí s jednou osobou mi totálně nevyhovuje. Při odpovídání na zprávu zbývá jenom úzký řádek, nejde vytvářet nové sloužky a nevím co ještě. Prostě bych si moc rád přál SMS-kování jak jsem měl původně na WM 6.0 profesionál. Asi chci nemožné, ale pokud by s tím přeci jenom šlo něco dělat, tak budu vděčný za každou radu a námět.
A ať nezakládám nové vlákno, tak přidám ještě jeden dotaz. Existuje nějaký prográmek, pterý by dokázal zobrazovat potvrzení o doručené SMS pod jménem kontaku a ne jenom pod tel. číslem? U WM 5 to šlo. Ještě snad podotknu, že tyto samé problémy řešíme na Omnii, kterou manželce přinesl ježíšek. Díky moc za každý námět a radu.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Řazení SMS WM 6.1

Post by Jiří Hrma »

Co se týče původního vzhledu SMS zpráv, tak mrkni zde a nainstaluj ten přiložený CAB soubor (mě ten sms-chat styl ve WM6.1 také absolutně nevyhovuje).
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Řazení SMS WM 6.1

Post by wizaard »

Doručenky řeší (snad vhodně pro Tvůj účel) program českého tvůrce (bohužel pouze v EN) s názvem SMS Delivery Receipt Fix v2.0.0 na webu.
pipapipa
nováček
nováček
Zařízení: HTC Kaiser

Řazení SMS WM 6.1

Post by pipapipa »

Pánové děkuju moc. Jste řízkové, všechno maká jak má.
maza
nováček
nováček
Zařízení: SE xperia X1

Řazení SMS WM 6.1

Post by maza »

Cau,

s WM zacinam a jsem asi jeden z mala kterym razeni sms do konverzaci vyhovuje, jak jsem zde vypozoroval, ale trochu nerozumim tomu jak razeni funguje pac mam napriklad dve konverzace pro stejny kontakt, presto dle meho selskeho a logickeho uvazovani by se meli radit vsechny sms s konretnim kontaktem pouze do jedne konverzace pro tento kontakt.

Nemate nekdo tuseni v cem je hacek ?

a jeste jedna vec ktera me prijde dost vytupla a pral bych si abych byl ja ten tupec. Nu, ale jestli jsem to dobre pochopil tak k kazdemu kontaktu jde priradit jen jedno mobilni cislo, ale asi dalsi deset ovsem vzdy kategorie pevne linky coz zpusobuje pri komunikaci sms ze se nabidne pri otevreni kontaktu odeslani sms jen na to jedine mobilni cislo, tudiz pokud ma nekdo dve cisla ( soukrome a sluzebni ) tak musim vytvorit druhy kontakt pro stejnou osobu abych mohl poslat snadno sms pres kontakt.

diky vsem za radu :)
T.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Řazení SMS WM 6.1

Post by ziminix »

Jde nastavit kromě mobilního třeba i číslo do práce, který by mělo jít v pohodě.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”