Ahoj vsem, jsem cerstvym majitelem HTC Touch Pro a mam s nim nasledujici problem. Kdyz jsem ho dostal, bylo vsechno vpohode, ale po jednom dni uzivani jsem se podival na display a zjistil jsem, ze telefon neni pripojeny do site mobilniho operatora.
Pise: Zadna sluzba
V nastaveni je vse na auto, provedl jsem reset pristroje na defaultni nastaveni vyrobce, zkusil jsem i jine SIM karty, ale stale nic. Vyndat zandat SIM nepomaha, vypnout zapnout take ne, nastavit sit manualne take ne.
Pokud dam vyhledat site, nalezne jen EUROTEL-CZ
Nevite co s tim ?
HTC Touch Pro (Raphael) - nenalezne mobilni sit
-
bj
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715
Byť to neradím moc rád, ani příliš často, tak zkusil bych HardReset. Pokud to nepomůže - reklamace a servis.
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Jak stará je SIM karta? Mám dost neblahé zkušenosti, že WM zařízení si se starými SIM nerozumí - pokud je starší, nech ji vyměnit a pak zkus, pokud je nová, postupuj dle rad bj-e.
SIMka je vpohode, jeden den mi to bezelo a pak najednou nic ... HR uz jsem zkusil a nic :( v pondeli jde na reklamaci
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Já netvrdím, že musí být SIMka špatná, aby ve WM telefonu nefungovala! Znám případ, kdy jsme podobný problém řešili - servis vyměňoval desky jak divej a celá chyba byla jen a pouze v SIM kartě. Přitom ta SIM nebyla vadná, ani nefunkční, byla jen stará - telefon ztrácel signál, padaly hovory, ...
Hádat se ale nebudu - netvrdím, že to tak na 100% je, jen říkám, že je tu i tahle možnost. Pokud máš možnost vyzkoušet jinou SIM, zkus.
Hádat se ale nebudu - netvrdím, že to tak na 100% je, jen říkám, že je tu i tahle možnost. Pokud máš možnost vyzkoušet jinou SIM, zkus.
No pohoda, ja se nehadam
Kazdopadne daval jsem tam 2 jiny simky a ani jedna nechodila ... bohuzel