Ovladani jineho zarizeni pomoci BT

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by Shooter »

Neznate nejakej programek, pomoci ktereho by bylo mozny pripojit se pomoci BT na jine zarizeni a ovladat ho? S kamosem se nam podarilo propojit moje HD a jeho SE W810i a on mi mohl HD ovladat(normalne jako kdybych k HD pripojil Phone kalvesnici). Takze kdyby nekdo znal nejakej program, kterej by to zvladl tak to sem strcte :-).
Diky
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia 920

Post by Filippo »

Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

Podle popisu docela luxusni aplikace. :) Jen jeste takovej banalni dotaz... ta druha strana asi nemusi mit nic specialniho nainstalovanyho aby to slo doufam? Ptam se proto, ze kdyz neco takoyho potrebuju a konecne to najdu tak to ma nejakej hacek :).
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Trochu krkolomnejsi program, take jsem drive zkousel. Jen takovy dotaz, jde to pouzit jako vzdalena klavesnice? (stejne je to nanic :lol: na ovladani notebooku mam jiny software pres BT a spokojenost)
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

Hod sem ten program na ovladani Notesu :) .
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by Tonda512 »

Nebo rozjeď pod nějakym java emulátorem BT info..takhle se na 99% jmenoval ten program co kámoš používal na W810i...
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

zkusim :)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Já používám BT Sniper. K ovládání druhého telefonu mi stačí i ta DEMO verze. Kromě přenášení souborů umí i vysílat příkazy(volat, vytáčet čísla, spouštět programy, přepínat profily,...) a na druhém zařízení stačí pouze přidat vaše PDA do seznamu známých BT přístrojů, nic víc, nic míň. Žádné potvrzení později nebude třeba.
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

Hmm a muzes mi sem hodit link na toho Snipera(pokud to neni ten co je tady v download sekci. Mel jsem stazenyho toho co je tady a po tom co sem si precetl v tom prilozenym manualu co to umi, tak mi to prislo jako obycejnem program pro odesilani a prijimani souboru pres BT.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Tady:

http://www.jaylee.org/RemoteControl

Sikovnejsi si s tim dokazi poradit a daji se tam tvorit profily pro ruzne aplikace. Stezejni "plugin" je Screen Control, kdyz klavesnice odpovida klavesnici PC. Na plose programu se da ovladat pohybem mys. Ale rozhodne to neni presne :)

Na PC musi byt spusteny BT Remote Server a na PPC BT Remote Control (BT v PDA se zapne samo). Mely by se samy najit a spojit. Napise to pote na obou stranach connected. BT Remote Server se minimalizaci usidli vedle hodin
Shooter
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Shooter »

ok diky.
Jeste bych se chtel zeptat jenom neco kolem BT v PPC(konkretne HD). Kdyz si v Settings najedu do BT tak tam posledni zalozka jsou Profily. Tak by me zajimalo jestli to je jen vycet profilu, nebo jestli se tam da neco nastavit? A druha otazka... pokud se ty profily nejak prepinaji, podle toho kterej pouzivam, tak se to asi dela automaticky ze?
edit: Ten Bluezard funguje jen na WM 5 nebo i na WM 6.1? Zkousel jsem ho ale temer ve vsech moznostech co delat s nalezenym BT zarizenim to hodilo error. Je teda pravda ze jsem nemel nainstalovany .Net CF 2.0... mam 3.5 a zadny problemy pri spousteni to nedelalo tak sem to neresil.
sephie
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC touch PRO

Post by sephie »

Zdravim mam takovy dotaz vlastnim HTC touch PRO a chtel bych na nej bt info nebo nejaky podobny program ale kdyz javu nainstaluju objevi se mi pri spusteni hlaska java.lang.NoClassDefFoundError podle toho co sem nasel na ruznych forech tak to ma co delat s certifikaty ze nemohl by mi nekdo prosim poradit co s tim?? :-(
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Nejjednodušší bude neřešit java-aplikace a instalovat programy určené pro PocketPC, čili klasicky s koncovkou CAB nebo EXE. Konkrétně doporučuju zmíněný Bluezard.
Post Reply

Return to “Aplikace”