Windows Live na WM 6.1 (nová Diamond ROM)

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Post by Miroslav Havlíček »

Zničehonic mi začalo blbnout Windwos Live. Dělal jsem sync a vymazalo mi to kompletně všechny kontakty. Tak jsem je nahrál ze zálohy, ale od té doby (asi 4 dny) mi nejdou synchornizovat kontakty, jenom emaily fungujou. Když se zkusím přihlásit do Messengeru, tak mi to hlásí chybu serveru. Zkoušel jsem to googlit, ale nikde jsem na podobný problém nenarazil. Dokonce jsem vyzkoušl i reset továrního nastavení, ale problém pořád je.
Ještě mě napadlo, jestli náhodou nebude mít souvislost s novou Diamond ROM, kterou jsem instaloval někdy minulý týden, protože nikdy předtím se mi tohle nestalo. Ale přecházet kvůli tomu na starou ROM se mi vážně nechce, protože ta byla příšerně pomalá.
Docela často využívám sync kontaktů a ActiveSync dělat nemůžu, protože nemám outlook. Sice by se mi hodil i sync kalendáře a úkolů, ale tak trochu doufám, že to vyřeší WM7, protože desktopové Windows Live už to umí, i když zatím jenom beta.
Můžete mi pls někdo poradit? Díky
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

Přiznám se, že mi poslední dobou taky lehce "blbne" Windows Live Mobile v telefonu - synchronizace udělá maily a pak se zasekne... Mám takové tušení, že to souvisí s novým Windows Live na internetu, proto bych asi počkal na leden na novou ROM, kde už asi nové, kompatibilní Windows Live Mobile bude. Možná se ale pletu a není to tak.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”