Mám nainštalovaný programík Battery status. Ale po nejakom čase mi začal vypisovať hlášku:
Battery status Today plugin.
This is shareware and you can use it´as is´and as long as you want!
Thank you for using Battery status Advanced.
Chcel by som sa informovať, či je možné ho nejako odomknúť, aby sa mi táto hláška nezobrazovala. Ak je to vôbec možné.
Ďakujem za rady a informácie.
Battery status - problém
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Battery status - problém
Pokud mas na mysli programek o Chi-Taie (web nyni mimo provoz), tak nastupce BatteryStatus Advanced (snad, nevim jiste, proste ten rozsireny) se jmenuje HomeScreen++. Pak byl tusim zakladni BatteryStatus a o tom nic nevim :(
-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Battery status - problém
Super, a ešte mi poraď, kde by som ho stiahol. Všetky odkazy, ktoré mi Google našiel nefungujú.
Battery status - problém
Ano je to tak, Battery status je předchůdce HomeScreenPlusPlus. Program je volně ke stažení. V záložce o programu sice píše neregistrovaná verze ale nemá žádné omezení. Takže nevidím důvod nedat soubor ke stažení. Až bude web funkční, kdo vládne angličtinou - může zjistit k čemu je registrace dobrá. Na webu jsem nezjistil v době stažení žádne omezení ani varování o shareware či demu. Je tam taky čeština. Opravte mne jestli se mýlím.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Battery status - problém
Autor psal, ze puvodne zamyslel shareware, ale uz asi pres rok to je da se rici "freeware full beta"
Takze sirit se muze neomezene a nic se neplati