Slovník T9
Slovník T9
Zdravim,
tak se snažím z útřzků v příspěvcích vypátrat jestli jde do EN verze HDčka dostat český slovník T9 a aby telefon uměl psát české znaky, a ňák se mi to zatím nedaři. Poradí někdo??? Našel jsem že se tu bavít o nějakých CABech, ale netuším co to je a kde to vzít.
Díky za udičku. J.
tak se snažím z útřzků v příspěvcích vypátrat jestli jde do EN verze HDčka dostat český slovník T9 a aby telefon uměl psát české znaky, a ňák se mi to zatím nedaři. Poradí někdo??? Našel jsem že se tu bavít o nějakých CABech, ale netuším co to je a kde to vzít.
Díky za udičku. J.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Slovník T9
asi spatne ctes 
cab je instalace programu do WM zarizeni
ceske znaky mi umi psat Spb Keyboard v pohode, s ceskou T9 nevim, jak to je
priste ale lepe cti a ne jen jednu stranku
cab je instalace programu do WM zarizeni
ceske znaky mi umi psat Spb Keyboard v pohode, s ceskou T9 nevim, jak to je
priste ale lepe cti a ne jen jednu stranku
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Slovník T9
České znaky umí i původní klávesnice, i když dosti nepohodlně. Samozřejmě CAB s CZ T9 existují,ale dle lidí ,kteří již HD mají s EN ROM,tak snad by tam tyto T9 měli být již v ROMce obsaženy. Jestli se mýlím,tak mě opravte.
Slovník T9
S velkou pravděpodobností jsou slovníky už implantovány. Když si stáhneš z "XDA" patch (T9_Input_14_Languages_Update) pro aktivaci dalších 14cti T9 slovníků má pouhých 2,8 kB. Takže pochybuji, že by v tak malém CABu bylo 14 slovníků, spíš to aktivovalo nějaké nastavení v registrech. Nicméně po aplikaci tohoto patche v HD maká CZ T9 naprosto bezchybně.
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Slovník T9
Budeš mít pravdu. Já jsem si nebyl jistý,ale měl jsem pocit,že už jsem někde viděl návod jak to aktivovat CZ T9 přez registry. Ale když je možnost použít tento patch,tak je to rychlejší.
Jenom jsem ještě nenašel jestli existuje možnost používat T9 bez diakritiky,aby nezkracovala SMS.
Edit:
Tak ted to teprve mohu odzkoušet na svém HD CZ a myslel jsem si,že v CZ verzi ROM půjde slovník CZT9 použít se všemi klávesnicemi,ale zjistil jsem že funguje pouze v Sunnysoft IW klávesnici.
Nevíte jak je to,když použiju cab k aktivování 14-ti slovníků, půjde CZT9 se všemi klávesnicemi.
Stejně budu instalovat SPB,ale chtěl jsem to vědět.
Edit2:
Tak je to tak,jak jsem si myslel. CZT9 funguje i u CZ verze jen u klavesnice od Sunnysoftu. Pokud chcete CZT9 i v ostatních klavesnicích musíte použít cab se 14-tiT9.
Jenom jsem ještě nenašel jestli existuje možnost používat T9 bez diakritiky,aby nezkracovala SMS.
Edit:
Tak ted to teprve mohu odzkoušet na svém HD CZ a myslel jsem si,že v CZ verzi ROM půjde slovník CZT9 použít se všemi klávesnicemi,ale zjistil jsem že funguje pouze v Sunnysoft IW klávesnici.
Nevíte jak je to,když použiju cab k aktivování 14-ti slovníků, půjde CZT9 se všemi klávesnicemi.
Stejně budu instalovat SPB,ale chtěl jsem to vědět.
Edit2:
Tak je to tak,jak jsem si myslel. CZT9 funguje i u CZ verze jen u klavesnice od Sunnysoftu. Pokud chcete CZT9 i v ostatních klavesnicích musíte použít cab se 14-tiT9.
Slovník T9
a nepomôžete mi aj so slovenskou T9? Ja mám tých 14 nainštalovaných, avšak tam slovenská nie je. A neviem sa k nej nijakým spôsobom dopátrať.
Ď
Ď
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Slovník T9
Za prvé - není možné, aby slovník T9 fungoval s různými verzemi klávesnic. Klávesnice (SIP) ve WM telefonech jsou prakticky samostatné programy a je tudíž blbost, aby jeden využíval T9 toho druhého. Navíc je taky nutné si uvědomit, že HTC klávesnice a Sunnysoft klávesnice jsou naprosto rozdílné.
Ohledně SK - ještě nikde jsem neviděl možnost aktivace SK T9 pro HTC klávesnice, bohužel. CZ v balíku je, SK ne. Otázka je, jestli ji HTC vůbec do telefonu zařadilo nebo ne.
Ohledně SK - ještě nikde jsem neviděl možnost aktivace SK T9 pro HTC klávesnice, bohužel. CZ v balíku je, SK ne. Otázka je, jestli ji HTC vůbec do telefonu zařadilo nebo ne.
Slovník T9
Myslím, že HTC vůbec slovenské verze neřeší, ať už lokalizace, nebo T9 slovníky. Bohužel...
Slovník T9
ma serú, čo som horší? (rečnícka otázka, nemusíte odpovedať
)