problém s Active Sync

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
pepin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

problém s Active Sync

Post by pepin »

zdravim, hledám radu pro řešení problému v activesync 4.5.0.- už několikrát jsem měl problem kdy se po synchronizaci objevila hláška -
“There has been a change made on your server that requires you to re-synchronize all items on your device. Please perform a manual sync.”
Support code: 0x80883001
Od té doby nelze synchronizovat nic, nebo vše vč. kompletního vymazání dat a znovusynchronizace.
Volám o pomoc, je to úmorné. Dík
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

problém s Active Sync

Post by Jiří Hrma »

Mrkni na tyhle diskuze, které na toto téma našel google (pokud nemáš problém s angličtinou).
pepin
nováček
nováček

problém s Active Sync

Post by pepin »

Děkuji Jiří, ale ostatní jsou na tom stejně (Ti na tom fóru) a řešení nikdo nezná, pokud budu vědět že jsem instaloval špatný program tak ho odinstaluji povolím přemazání a jedu dál, ale bude se to opakovat. Trochu mi to kazí dojem s jinak parfektního Touch HD, prosím pomoooc.
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7

problém s Active Sync

Post by pankrejro »

Zkus přeinstalovat active sync (doufám že máš windows XP) a jinak pokud by to nešlo tak vyčkej ještě chvíli a výjde Windows Mobile Device Center i pro XP. Nyní je určen pro Vistu 32-bit i 64-bit verzi.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

problém s Active Sync

Post by Jiří Hrma »

Nemáš ještě v AS vytvořené nějaké další profily zařízení? Pokud ano, zkus je odstranit. Jinak opravdu nevím.
pankrejro
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7

problém s Active Sync

Post by pankrejro »

Ještě mě napadlo zkus udělat SR a před tím udělej to co ti říká jirka (smaž veškerá připojení včetně toho tvého) a ono by to mělo chtít nové po tom restartu.
pepin
nováček
nováček

problém s Active Sync

Post by pepin »

Děkuji všem za vstřícnost, pokud Jirka myslí vymazat v ActiveSync v záložce Soubor položku Mobilní zařízení všechna mimo mého, tak je tam jen jedno. Co jsem četl na ostatních zahraničních fórech tak je všude problém némlich stejný a nikdo se k nedostal k řešení. Nejhorší je, že to v pohodě vše sesynchronizuje a pak najednou bác a reinstaluj. Takže jsem večer připojil, dal Yes a nechal ho pracovat (cca 2 hodiny). Teď ráno je už vše zpět, jen doplnit záložky People. A ještě si nejlépe zapisovat na papír všechny nové schůzky atd. Předtím jsem měl Artemise a tam ani jednou žádný problém. Báječné při představě 14 000,- za HD. Pokud Vás někde ťukne do nosu řešení nebo nápad tak napište.
ivoivo
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

problém s Active Sync

Post by ivoivo »

mam asus p320 a active sinc sa sprava tak isto ako predchadzajucich strankach
pepin
nováček
nováček

problém s Active Sync

Post by pepin »

Už jsem navázal komunikaci s Windows čr a mám v mailu nějaké pokusné řešení. neměl jsem ještě čas ho vyzkoušet ale pak to sem dopíšu.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”