pripojení autorádia přes usb
pokoušel jsem se spojit diamonda přes usb vstup s autorádiem a používat ho jako např mp3 ale at nahraju muziku kamkoliv tzn. do zarízení , do vnitřní paměti, do nějaké složky, bez složky prostě jakkoliv autorádio začne diamonda max. nabíjet a to je všechno. mp3 soubor nevidí. poraďte
Mel bys ty soubory mit nahrane ve vnitrni pameti a pripojovat ho v modu Mass Storage. Pak by se mel nahlasit jako klasicke odnimatelne ulozne zarizeni. Pokud ne, tak mne uz nic nenapada...treba tu s tim ma nekdo vetsi zkusenosti.
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Takto by to melo jet.
Kdyby ale nahodou ne, tak se poohledni po FM transmiteru + redukci na 3,5mm jack.
Kdyby ale nahodou ne, tak se poohledni po FM transmiteru + redukci na 3,5mm jack.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
neviem ake mas radio,ale ked nezabudnem,skusim to v nasom bmw original s usb hostom...aj ja som zvedavy ci to pojde...
-
pavliicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Paklize ma radio USB vstup a zvlada prehravat mptrosky z nejakeho USB mass storage zarizeni, neni jedinej duvod, proc by to nezvlad z Diamonda, pokud na nem bude nastavenej prislusnej rezim.
no nevim co myslíte tím připojit se v modu Mass Storage. pokud připojim diamonda k PC mám možnost zvolit druh připojení activ sync nebo jako disková jednotka ale při připojení k radiu tuhle možnost nemám. jde to nějak nastavit na pevno v WM?
Edit: jo sem blb už sem to našel jdu to vyzkoušet
Edit2: takže nic nejde mi to. po připojení se mě to opravdu zeptá jestli připojit jako disk nebo activ sync zvolim disk a radio se vrátí z modu usb do tuner. pokud zvolim activ sync zustane rádio v modu usb ale nic nenajde
Používej tlačítko Upravit. ziminix
Edit: jo sem blb už sem to našel jdu to vyzkoušet
Edit2: takže nic nejde mi to. po připojení se mě to opravdu zeptá jestli připojit jako disk nebo activ sync zvolim disk a radio se vrátí z modu usb do tuner. pokud zvolim activ sync zustane rádio v modu usb ale nic nenajde
Používej tlačítko Upravit. ziminix
A když nastavíš napevno v Diamdnu připojování jako disk?
i když je nastaveno napevno připojení jako disk stejně vyskočí hláška jak se připojit a pak udělá to co jsem psal
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
tak skusal som ho pripojit k radiu v nasom bmw.je tam original radio bmw professional a normalne mi to naslo ako usb kluc a videl som tam vsetky adresare co su v internal storage.takze to funguje... 
-
pavliicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Zkus jeste pouzit program WM5torage.