Hry QVGA na VGA
Hry QVGA na VGA
Ahoj,
pujdou hry ktere sou urcene pro QVGA rozliseni na VGA?
diky za odpoved
pujdou hry ktere sou urcene pro QVGA rozliseni na VGA?
diky za odpoved
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Hry QVGA na VGA
Ano, pujdou.
Hry QVGA na VGA
Meli by jit vsechny, ale vsechny nepujdou na fullscreen. Jsou tzv. univerzalni hry (napr.: K-rally, Archibald's Adventures a spousta dalsich), ktere se roztahnou podle moznosti (VGA, QVGA, WVGA, WQVGA, 320x320), ale jine jsou nastaveny primo na dane rozliseni (takze napr.: hra naprogramovana na portrait QVGA nepojede na landscape QVGA a uz vubec ne na VGA (vlastne pojede, ale zobrazi se jen na 1/4 displeje.
-
Ghormoon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Universal 64Mb
Hry QVGA na VGA
to ja mam spis u her problem na Unim s tim ze nesmism mit zaplej realVGA bo se jich vetsina vubec nezapne ..
a taky ze jsou pri landscape vzhledem ke klavesnici vzhuru nohama (kdyz dam levorukej mod u tech co ho maj tak to blbne totalne) takze sem pokusy o hry na ppc vzdal
a taky ze jsou pri landscape vzhledem ke klavesnici vzhuru nohama (kdyz dam levorukej mod u tech co ho maj tak to blbne totalne) takze sem pokusy o hry na ppc vzdal
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Hry QVGA na VGA
Ja mam na unim obecně smulu na hry. Rozchodim jenom nekolik solidnich her, ktery by se mi libily. Ne ze by byl nedostacujici HW, ale u nekterych her mi treba naskoci splash-screen a pak se zas hra vypne... Nebo ruzne blbnou. Ale nejak me to netrapi, kdybych chtel neco na hraní her a ne na praci a internet, tak si koupim radsi PSP.
Jinak hry z o mensim rozliseni vetsinou fachaj i na vetsim rozliseni, ale bud jsou v malym okynku, nebo to udela prujem grafiky na displayi a textury jsou divne poskladane, s tim holt musis pocitat. To mas stejny i na beznych 'hloupých' phonech.
Jinak hry z o mensim rozliseni vetsinou fachaj i na vetsim rozliseni, ale bud jsou v malym okynku, nebo to udela prujem grafiky na displayi a textury jsou divne poskladane, s tim holt musis pocitat. To mas stejny i na beznych 'hloupých' phonech.
-
Ghormoon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Universal 64Mb
Hry QVGA na VGA
no ja kdyz dam realvga do 192dpi tak to zas jede ... ale problem je s tim otocenim ... kdyz ta hra umi lefthand tak to sice zobrazi spravne, ale tuknuti to bere jak pri portrait ... tj ty tuknes stylusem a ono to zmackne neco 5cm od stylusu ... 
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Hry QVGA na VGA
To znam, taky se mi to stava u nekterych her. Treba Wargus mi takhle blbne a v jedne hre s helikopterou(nevim ted z hlavy nazev) jsem si chvilku hral s tim, ze sem ji spoustel bud z landscape, nebo portrait a nakonec to fachalo spravne, nenašel jsem nejaky rozumny reseni toho problemu, ale jak rikam, ani sem moc nehledal. Kdyz si chci zahrat, tak neco pustim na kompu, z pda si herni konzoli nedelam a kdyz se nudim na prednasce, tak parime s kamarady wormsy

-
Sir Andrew
- smartstar

Hry QVGA na VGA
Mobil jsem měl jako herní konzoli za dob MPx200 a Compactu. Na unim jsem měl vždy neco lepšího na práci a po koupi subnotebooku už nehraju na PDA vůbec. Stačí si vzít do školy nabíječku den se dá zabít i bez her na PDA 
realVGA už nepoužívám, ale za dob jeho používání mi taky full-screen aplikace zlobily.
V době Diamondu/Raphaela se u her dbá víc na podporu VGA takže se toho nemusíš vůbec bát.
realVGA už nepoužívám, ale za dob jeho používání mi taky full-screen aplikace zlobily.
V době Diamondu/Raphaela se u her dbá víc na podporu VGA takže se toho nemusíš vůbec bát.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Hry QVGA na VGA
Jeste si zapomnel na starej dobrej SX1
Ja ted cekam nez se mi vrati UNI od shakala, takze sem oprášil S65ku a s nostalgií pařim cestou v tramvaji RealFootball 2007
Musim rict, že S65ka byl v dobe koupě dost nabušenej managerskej phone(velky zapor byla jen nepodpora mp3) a dodneška mam k nemu vztah jako ty k MPx200 . Je naprosto nerozbitný, už mi tolikrat padal na beton i asfalt, nekdy i placaka na display a prezil bez tezkych zranení a navic mi na nem facha Vodafone SMS gratis, ktera se mi nepodarila doted na WM rozchodit ani po x navodech a x ruznych emulatorech Javy...
Jinak na realVGA uz sem se taky vybodl, stacilo zredukovat par pluginů, sundat dolní taskbar a zjistil sem, ze NetFront zobrazuje stejne velke mnozstvi informací i bez realVGA, takze uz nemam zadny zasadnejsi duvod si s tim komplikovat zivot.
Navíc jsem nikdy nemel touhu si 'zdobit' display obřími TF-like tlačítky...
Ja ted cekam nez se mi vrati UNI od shakala, takze sem oprášil S65ku a s nostalgií pařim cestou v tramvaji RealFootball 2007
Musim rict, že S65ka byl v dobe koupě dost nabušenej managerskej phone(velky zapor byla jen nepodpora mp3) a dodneška mam k nemu vztah jako ty k MPx200 . Je naprosto nerozbitný, už mi tolikrat padal na beton i asfalt, nekdy i placaka na display a prezil bez tezkych zranení a navic mi na nem facha Vodafone SMS gratis, ktera se mi nepodarila doted na WM rozchodit ani po x navodech a x ruznych emulatorech Javy...
Jinak na realVGA uz sem se taky vybodl, stacilo zredukovat par pluginů, sundat dolní taskbar a zjistil sem, ze NetFront zobrazuje stejne velke mnozstvi informací i bez realVGA, takze uz nemam zadny zasadnejsi duvod si s tim komplikovat zivot.
Navíc jsem nikdy nemel touhu si 'zdobit' display obřími TF-like tlačítky...
-
Sir Andrew
- smartstar

Hry QVGA na VGA
Proc Vodafone SMS gratis? Gibo SMS je propracovanější a má plnou podporum WM. Nechcu rozvádět OT takže pohledej recenzi. Myslím, že je i tu na SM.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Hry QVGA na VGA
Matne si vzpominam, fakt nevim, jestli prave S65... Ale mam za to, ze na prehravani a pouzivani MP3 vsude mozne vysel na S65 elf, ktery to umoznoval. Na siemensy je obecne spousta uzitecnych elfu (aplikaci pripade do opatchovaneho OS, pro neznajici; uz se zacinaji objevovat i pro SE)
-
Sir Andrew
- smartstar

Hry QVGA na VGA
Ja jsem o tom cetl, ze se to musi dekomprimovat skoro na bitrate wavu a kvuli velikosti vysledneho souboru to postrada smysl.
...jsme trochu OT...
...jsme trochu OT...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Hry QVGA na VGA
Ne, až teď jsme OT:
Založil sem nový vlákno at si muzem pokecat a nedelat pri tom bordel v jinych tematech

Založil sem nový vlákno at si muzem pokecat a nedelat pri tom bordel v jinych tematech