Ako mailoveho klienta pouzivam Mozillu Thunderbird s ktorou som spokojny. Kontakty tam sice nemam, ale viem si predstavit, ze by som ich tam mal ako zalohu. Ide o to, ze mi absolutne nejde nijako zosynchronizovat MDA s Thunderbirdom. Nasiel som soft Birdie Sync ktory vraj bezproblemovo funguje, ale mne sa to nijako este nepodarilo. Thunderbird je nastaveny ako defaultny mailovy klient, postup je taky, ze som nainstaloval Active Sync, potom Birdie Sync, ale nezosynchronizovalo mi to nic. Pri instalacie Active Syncu mi napise, ze nie je ziaden klient predvoleny ako defaultny (co je blbost bo Thunderbird je defaultne nastaveny), ze nech pustim Outlook a nastavim ho ako default - co nerobim lebo ho nepouzivam. Pri instalacie Birdie Syncu vypise, ze nech "odskrtnem" veci ako contacts, tasks, calendar ktore by boli konfliktne s Outlookom, co som vzdy urobil. Ak som dal zosynchronizovat iba mail, tak mi vypise, ze ucet nei je v MDA nastaveny, ze ho musim najprv tam vytvorit, aks om to aj urboil, tak to neslo. Ja len potrebujem mat zosynchronizovane hlavne kontakty, maily menej, ale aj to by som uvital.
Je tu alternativa, ze kontakty mat len s Outlookom synchronizovane a maily nemat (nebudem pouzivat outlook na maily). Samozrehnme sa mi pri jedinom pokuse vyskusania synchronizacie s outlookom vymazali vsetky kontakty
Ak ma niekto nejaku skusenost pls help.
P.S. vzdy ak mam niekde zadat text, tak je na klavesnici vzdy zapnuta T9, musim to prekliknut, na ABC, da sa to prestavit?
Dakujem