Témáta Diamond
Témáta Diamond
caw lidi mam novej htc touch diamond a nevim jak tam mam dat temata pls poradte....kdyz nejaky schema dam do toho htc tak se mi objevi ze instalace se nezdarila......pls nejakej navod dekuji moc
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
hele je sice pekny, ze mas diamonda, ale to jeste neznamena, ze musis zaspamovat forum topicama "pls help" to totiz o tom problemu rekne hodne vis? A neco mi rika.. zkus hledat. Tohle nebude zas tak vyjimecnej problem.
Ale myslim s ze TF3D nepodporuje mozna temata... ono je to tak trochu tema samo o sobe. Ale to jen hadam.
Ale myslim s ze TF3D nepodporuje mozna temata... ono je to tak trochu tema samo o sobe. Ale to jen hadam.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
And use the f*cking Google ! 
Omlouvam moderátorům za neslusnost, ale tohle mi prijde jako dost podstatny bod. Chapu,ze to maji leckdy novacci s WM tezky, ale kdyz uz si nekdo koupi PDA kvuli modě, tak by aspon mohl pred kazdou otazkou kouknout na google, protoze další nováčci se v tom hafu bezúčelných témat pak nevyznají a budou nadavat na moderatory jak to tu vedou...
Omlouvam moderátorům za neslusnost, ale tohle mi prijde jako dost podstatny bod. Chapu,ze to maji leckdy novacci s WM tezky, ale kdyz uz si nekdo koupi PDA kvuli modě, tak by aspon mohl pred kazdou otazkou kouknout na google, protoze další nováčci se v tom hafu bezúčelných témat pak nevyznají a budou nadavat na moderatory jak to tu vedou...