Vyplatí se přejít na HTC Touch Diamond?
Vyplatí se přejít na HTC Touch Diamond?
Ahoj, moc vás prosím o radu.. k květnu jsem si pořídil Touch Cruise. V tu dobu jsem měl prostudovanou většinu fór a byl jsem si jistý, že dělám správný krok.. minulý týden jsem potkal kámoše a ten má Diamonda. Na první pohled mi přijde hezký, i co jsem se dočetl 3Dprostředí je pro mě docela lákavé, jsem prostě trošku blázen do novinek atd, jenže vyplatí se tento přechod? Nemám nějak moč času nyní číst tisíce stran na fórech, spíš by mi šlo o vaše stručné názory, zda by to bylo dobrá volba.. hlavně mi jde o klávesnici, jestli se na diamondovi píše lépe než n Cruisovi, mám tam sice Resco, ale i tak to prostě bez stilusu nejde a to mě sem tam při práci v "terénu" omezuje.. Pak často využívám e-mail, ale v něm by předpokládám u Diamonda neměl být problém.. další věc se týká české lokalizace, je v pohodě? A slovník CZ T9, dá se s ním v pohodě psát? To je právě asi jediný nedostatek, který mě u Cruise vadí - klávesnice, pomalejší psaní atd.. díky moc za info. Popř. jestli nemáte nějaké tipy na shopy, kde by se dal diamond koupit (které máte odzkoušené). JEŠTĚ JEDNOU MOC DĚKUJI ZA RADY A POSTŘEHY!!!
mam Cruise od 01/2008 a ked sa objavil Diamond, tak som chcel upgradovat, ale nakoniec rozum zvitazil...za seba mozem zhrnut co mi Vadi/Nevadi na Diamondovi:
+VGA displej,
+dizajn a vaha,
+senzor polohy.
- slot na karty:najprv som mal problem zaplnit 2GB kartu...teraz uz mam len 1/3 z 8GB,
- slaba bateria,
- absencia Jogwheel - pre mna nepostradatelne,
Pisat sa pise zrejme na obidvoch rovnako...SW klavesnica - tam asi rozdiely nenajdes
Takze zatial u mna upgrade nehrozi
a pokial sa HTC bude nadalej uberat cestou znizovania poctu HW tlacidiel, tak ani tak skoro hrozit nebude...
+VGA displej,
+dizajn a vaha,
+senzor polohy.
- slot na karty:najprv som mal problem zaplnit 2GB kartu...teraz uz mam len 1/3 z 8GB,
- slaba bateria,
- absencia Jogwheel - pre mna nepostradatelne,
Pisat sa pise zrejme na obidvoch rovnako...SW klavesnica - tam asi rozdiely nenajdes
Takze zatial u mna upgrade nehrozi
optam se mozna blbe jogwheel je to kolecko cruise? bez neho bych se snad obesel, to nepouzivam temer vubec-ze bych s nim tocil..spis pokud je to psani na soft klavesnici stejne, tak to je pro me asi podstatny problem proc nedelat upgrade.. asi nevis jak je to s hlasitosti reproduktoru pri hovoru? u htc HD jsem cetl ze je hodne slaby..
Hlasitost reproduktoru pri hovoru je lepsi nez u VOXe, kteryho jsem mel predtim, neni problem slyset cloveka ani v dost hlucnym prostredi. A mimochodem vydrz baterie taky neni tak hrozna jako se vsude pise, pokud stahnu jas displeje dolu (uvnitr budovy se necha skoro i ta minimalni uroven), tak vydrzi skoro dva dny i pri docela narocnym zachazeni
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Re: Vyplatí se přejít na HTC Touch Diamond?
vyplatí se přejít rovnou na HTC HD. Kromě mnoha jiných plusů se na něm dá psát bez stylusu.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
No jestli jsi si nevsiml, tak 85% nove registrovanych uzivatelu nevi nic o WM a chteji zarizeni kvuli netu a hram... Tam HD moc neposlouzi (u netu dobre). Jeste vice me dostavaji predstavy, ze na tom spusti aplikace pro stolni Windows... By na tom chteli hrat i Crysis...
Jinak tak moc slaba baterka na Diamondovi zase neni ;)
Jinak tak moc slaba baterka na Diamondovi zase neni ;)
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
No ta navigační klávesa na Diamondu je tak strašná (hlavně do stran), že ji prakticky nepoužívám, protože každou chvíli místo toho mačkám okolní klávesy a to je fakt opruz. Za to by měl designér dostat na hodinu padáka a ještě po hubě!tslany wrote:na Diamonda se nevplatí přejít díky slabé baterce a chybějícímu slotu na pam. karty, na HD se nevyyplatí přejít z důvodu chybějících navigačních kláves
S dokoupenou 1340 mAh baterkou je výdrž už velmi dobrá...to taky mělo být v základu!
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Už jsem to tu jednou říkal, CS baterií prodáme tuny a prakticky bez jediné reklamace. Ono už je CS trošku někde jinde než bejvalo. Momentálně používají články Sanio a jsou vyráběny normou ISO 9001. Třeba konkrétně u notebookovejch bateriích válcujou v testech tvrdě jakoukoliv konkurenci. Ale na druhou stranu musím říct, že máte pravdu, dříve to byla docela katastrofa, a získat znovu důvěru není lehké.