Práce s SMS v počítači - freeware

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel

Práce s SMS v počítači - freeware

Post by Gooorila »

Zdar
Hledám soft, který by umožnil práci s SMS v počítači z mého telefonu (HTC Cruise) a ve freeware verzi. Nainstaloval jsem si "smartphone studio", které mi načte kontakty, dokážu odeslat SMS a ta se mi i zobrazí v odeslaných, ale žádnou SMS z přístroje mi nenačte. Neporadíte jak to rozhýbat, případně nějakou alternativu? Dík
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Není sice freeware, ale já ho používám řadu let a jsem s ním maximálně spokojený - Jeyo Mobile Companion , www.jeyo.com .
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel

Post by Gooorila »

jj, Jeyo jsem našel také. Ale již mockrát se mi vyplatilo se kouknout po free alternativě, než budu kupovat (a samozřejmě naopak. Již se mi i vyplatilo zaplatit za registraci a neřešit něco složitě), takže jsem nyní ve fázi, kdy hledám, zda mi nebude stačit něco free. A zmíněný Smartphone studio by teoreticky měl fungovat tak, jak potřebuji.
Jediné, co mi nepasuje je právě to nenačítání SMS a protože jsem našel odkaz na tento soft ve fóru, kde se věnovali WM2003, tak jestli není složka s SMS v WM6 někde jinde, nebo v jiném formátu a stačila by jednoduchá úprava pro funkčnost :o)
Post Reply

Return to “Aplikace”