Chci se zeptat, existuje nejaka moznost, nejaky software, ktery by mi umoznil prostrednictvim Mobile Center/ActiveSyncu prijimat/provadet hovory pres PC pres svoje sluchatka a mikrofon?
Po neuspesnym hledani vsude mozne na internetu jsem na tohle nikde nenarazil a moznost telefonovat se sluchatky na usich a mikrofonem je pro me mnohem zajimavejsi a prijemnejsi nez handsfree headset a nebo nejhorsi varianta = neustale vyndavani telefonu z kolebky a zase zpet.
Telefon, ktery mam je Kaiser (TyTN II) od HTC.
Predem diky!
Prijimani hovoru pres PC?
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Zkus nektery z progů, ktere zobrazuji display PDA na ploše monitoru(sry, pouzival jsem jeden, ale uz dlouho ho nemam, tak neporadim nazev). Pak staci mit PDA synchronizovane, pomoci toho progu muzes i pres PC ovladat PDA klasickym klikanim na zobrazeny todayscreen a kdyz ti nekdo bude volat, tak to stejne tak zvednes jednim kliknutim myši ;)
Ja ho míval minimalizovany vzdy na pozadi pri synchronizaci. Takze pri instalaci sw jsem nemusel ani sahnout na pda.
Ja ho míval minimalizovany vzdy na pozadi pri synchronizaci. Takze pri instalaci sw jsem nemusel ani sahnout na pda.
Diky za odpovedi. Kazdopadne me to docela prekvapuje, ze by neexistoval zadnej software (klidne i komercni), kterej by tohle umoznoval. Dyt to je prece prirozenej pozadavek na tak komplexni zarizeni jakejma jsou Win Mobile komunikatory. Kdyz uz umej synchronizovat kontaky, postu atd... tak proc neumej poslat hovor pres bluetooth do Woken na repraky a mikrofon?