Scroll bary vlevo?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
mountain
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Scroll bary vlevo?

Post by mountain »

Zdravím, jak jistě každý ví, tak všecky aplikace, dokumenty atd. mají scroll bary (posunování) vpravo na displeji. Problém je v tom, že já s PDA manipuluji tak, že jej držím v pravé ruce a levou do něho ťukám (někdy i jen jednou rukou, ale tam ten prblém není). Takže pokud mám nějaké delší pdfko třeba, nebo prostě potřebuju cokoliv scrollnout, tak musím levou rukou chmatat napravo(čímž si zakryju displej), posunout o kousek, oddělat ruku a podívat se, jestli jsem tam, kde chci být atd. Je to poměrně nepohodlné, existuje teda nějaká utilitka nebo register tweak na to, aby byly scrollbary vlevo?
Díky!
(PS: bude se jednat o zařízení htc touch hd, takže je třeba možné, že to tam půjde nastavit, nevím. Jestli jo, tak smazat a sorry)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

O jednom tweaku bych vedel.
Ale PROVADET JEN NA VLASTNI NEBEZPECI !!!
.
.
.
.
Přehoď si PDA do levačky a scrolluj pravou ;-) Myslim, ze pro tenhle tweak nebude ani potreba soft-reset, ale stejne radsi udelej zalohu.

:-D :-D :-D

Ne, nedelam z tebe blba, legrace musi byt ;)
Podle mne by se to dalo zaridit upravou registru, ale nikdy sem po prehozeni scrollbaru netouzil a myslim, ze malokdo jo, takze to bude tezko k sehnani pokud nekdo vylozene nezna registry nazpamet. Ja posouvam dokumenty smerovymi tlacitky a nemusim na display vubec sahat. Ale nevim jak to pujde s Touch HD, ktery byl odlehcen o co nejvic hw tlacitek co to slo...
mountain
přispěvatel
přispěvatel

Post by mountain »

Právě proto, že jde ještě navíc touch hd, kde je těch tlačítek pomálu, tak budu muset všecko dělat prstama a já jako silný levák to mám prostě "přes ruku" :-) Není to zas tak vážné, prakticky je to prkotina, ale kdyby to bylo vlevo, bylo by to lepší.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tohle bohužel není u Windows Mobile možné. Systém to prostě neumí a nejde to ani přes registry ani přes nějakou speciální aplikaci. Řešilo se to na fórech Microsoftu i xda-devu, ale bohužel... A 100% se to nezmění ani u Touche HD, možná s příchodem WM7, ale to je zatím ve hvězdách.
mountain
přispěvatel
přispěvatel

Post by mountain »

Fajn, díky za vyřešení.
(takže klidně lock)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”