jo a ještě jedna věc...koupil jsem si kartu - Kingston 4GB micro SDHC. půjčil jsem si čtečku, naformátoval, vložil do přístroje a nic...když jsem si tam chtěl něco nahrát, nešlo to...nejde mi ani nic zkopírovat z přístroje na kartu...mobil se kousne a nechce pracovat... když tam soft reset, přístroj naskočí, ale nevidím tam kartu...musím ho vypnout, vytáhnout baterku a karta je po zapnutí zase vidět...natáhnul jsem si tam přes tu čtečku iGO a když si otevřu kartu, soubory tam vidím, jen nemůžu žádný otevřít...je to problém mobilu? musí se někde nastavovat, že kartu používám, nebo tak něco? nevěřím tomu, že by Kingstony nefungovaly
HP iPAQ 614 Business Navigator - 2. pokračování diskuze
dneska jsem si všiml, že když stlačím zadní kryt těsně pod foťákem, na tmavé obrazovce vidím takový to přelívání LCD displejů - to vlnění nebo jak to nazvat...Myslíte, že to je důvod k reklamaci???
jo a ještě jedna věc...koupil jsem si kartu - Kingston 4GB micro SDHC. půjčil jsem si čtečku, naformátoval, vložil do přístroje a nic...když jsem si tam chtěl něco nahrát, nešlo to...nejde mi ani nic zkopírovat z přístroje na kartu...mobil se kousne a nechce pracovat... když tam soft reset, přístroj naskočí, ale nevidím tam kartu...musím ho vypnout, vytáhnout baterku a karta je po zapnutí zase vidět...natáhnul jsem si tam přes tu čtečku iGO a když si otevřu kartu, soubory tam vidím, jen nemůžu žádný otevřít...je to problém mobilu? musí se někde nastavovat, že kartu používám, nebo tak něco? nevěřím tomu, že by Kingstony nefungovaly
Takze dneska mi muj ipaq klekl. Nejdriv hlasil od rana nabitou baterii na 100. I kdyz jel i pres noc. Pred chvili kdyz jsem chtel zapnout display, tak nereagoval. Jen blikala zelena dioda signalu. Vyzkousel jsem teda soft reset nic. Dioda blikala, display cerno. Tak jsem to strcil do usb at se to nabije. Dioda, ktera pri nabijeni sviti oranzove, ted sviti cervene a mirne blika nebo spis jen meni jas. Takze nevim jestli je KO. Hard reset taky nefunguje. Proste jen sviti cervena dioda a nic. Parada.
Takze po procteni fora a zjisteni ze v manualu je blbe uveden postup na hard reset. Jsem pouzil spravny postup. V tom zacala dioada sviti oranzove a konecne se zpanul display. Pise se zde "Battery voltage is too LOW! PLease change battery or waiting for charging". Tj. asi jde o chybu, o ktere se tu psalo o spatnem rozpoznani teploty baterie a tim se to ani nezapne. Doufam, ze je to tim :(
Takze po procteni fora a zjisteni ze v manualu je blbe uveden postup na hard reset. Jsem pouzil spravny postup. V tom zacala dioada sviti oranzove a konecne se zpanul display. Pise se zde "Battery voltage is too LOW! PLease change battery or waiting for charging". Tj. asi jde o chybu, o ktere se tu psalo o spatnem rozpoznani teploty baterie a tim se to ani nezapne. Doufam, ze je to tim :(
-
Funlife
- nováček

- Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C
For 1979: S tou regulací jasu z pluginu today se taky právě teď trápim. Používám SPB pocket plus a taky mi to nejde, jezdec se vždy vrátí na začátek a ani po kliknutí se nic neotevře, jako by byl špatný zástupce. Co je ale divný, tak jsem už vyzkoušel různé produkty, které dávají možnost změny jasu z today a to samé. Štve mě to, protože jsem na to zvyklej... No, právě jsem si na to vyhradil čas, tak zkus pohledat řešení někde na netu, asi jde o nějakou chybku wm6, nebo mě napadá ještě souvislost s interwrite...
Když na něco přijdu dám sem info.
Když na něco přijdu dám sem info.
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Ohľadom SPB Pocket Plus. Už spm písal výrobcovi, poslali mi program, ktorý to otestoval, robil som, čo to po mne chcelo a log som im poslal. Každé zariadenie má špecifické nastavenie jasu, takže sa to musí postupne dostať do všetkých produktov, ktoré regulujú jas. Tak by sme sa v najbližšom release od SPB mali dosčkať aj podpory regulácie jasu.
Inakm by ma zaujímalo, kde je ten today plugin, ktorý je zobraźený na všetkých demo fotkách iPAQ-u. Presne taký plugin som mal od HP aj v iPAQ-u hx4700. Tak predpokladám, že aj tu by mal byť od HP k dispozícii. Ten by snáď mal vedieť jas regulovať.
Inakm by ma zaujímalo, kde je ten today plugin, ktorý je zobraźený na všetkých demo fotkách iPAQ-u. Presne taký plugin som mal od HP aj v iPAQ-u hx4700. Tak predpokladám, že aj tu by mal byť od HP k dispozícii. Ten by snáď mal vedieť jas regulovať.
-
Funlife
- nováček

- Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C
Jojo, ten plugin znám a taky jsem ho sháněl. U rw6815 je součástí rom. Tady máš odkaz, http://rhinocode.com/page2.html ale jestli to bude fachčit nevim, páč je to uváděný jen pro wm5 a hlavně je placenej bez možnosti dema :o( Kdybys na něco přišel, dej vědět...
EDIT: Tak jestě jinak, už jsem našel trial verzi a fachá to jak má, asi těch pár doláčů obětuju :o)
EDIT2: Tak se omlouvám, soubor jsem stáhnul. Šlo o verzi 1.36 která je pro wm2003 a po restartu se už display nerosvítil, aktuální verze je 2.2 která je pro wm5, jenže na tu asi demo neuvolnili a těžko říct jestli by to stejně šlo...
EDIT: Tak jestě jinak, už jsem našel trial verzi a fachá to jak má, asi těch pár doláčů obětuju :o)
EDIT2: Tak se omlouvám, soubor jsem stáhnul. Šlo o verzi 1.36 která je pro wm2003 a po restartu se už display nerosvítil, aktuální verze je 2.2 která je pro wm5, jenže na tu asi demo neuvolnili a těžko říct jestli by to stejně šlo...
for 1979 : ja jsem instaloval SPB menu az pozdeji a dioda mi neblikala ani pred tim. Tez zkousim - "viz obrazek" - zaskrtnout "osvetleni" i odskrtnout - a didoda funguje !! - diky Stanley
Kdyz zaskrtnu to osvetleni - vpravo pod zalozkou si mohu nadefinovat jak dlouho se ma signalizovat prichozi zprava - predpokladam, ze se nastavuje doba blikani oranzove diody a ne sviceni displeje. ( nastavil jsme si 60 min. ) Zkusil jsem si zaslat SMS a displej po 30 vterinach zhasl displej a dioda blika dal oranzove!
U ETENu se mi SMS zobrazila take hned na displeji a s funkci zoom byla opravdu k precteni z velke dalky
A ihned se nabizelo tlacitko " odpovedet" - to bylo take velmi prijemne. Zde jsem tuto moznost nenasel:-( Mozna to byla ulitka od Etenu.
for mota: Toto se mi bezne stavalo u ETENU. Tam baterie ukazovala jeste 30%, ale pak to total kleklo a neslo s tim nic udelat. Musel jsem jej nabijet ze site 220V asi 15 min. a pak se probral a makal normal. vyresil to az nejaky ubgrade soft. ohledne signalizace stavu baterie. Následně korektně ukazovala i 10% a upozornoval na nutnost nabiti!
Kdyz zaskrtnu to osvetleni - vpravo pod zalozkou si mohu nadefinovat jak dlouho se ma signalizovat prichozi zprava - predpokladam, ze se nastavuje doba blikani oranzove diody a ne sviceni displeje. ( nastavil jsme si 60 min. ) Zkusil jsem si zaslat SMS a displej po 30 vterinach zhasl displej a dioda blika dal oranzove!
U ETENu se mi SMS zobrazila take hned na displeji a s funkci zoom byla opravdu k precteni z velke dalky
for mota: Toto se mi bezne stavalo u ETENU. Tam baterie ukazovala jeste 30%, ale pak to total kleklo a neslo s tim nic udelat. Musel jsem jej nabijet ze site 220V asi 15 min. a pak se probral a makal normal. vyresil to az nejaky ubgrade soft. ohledne signalizace stavu baterie. Následně korektně ukazovala i 10% a upozornoval na nutnost nabiti!
- Attachments
-
- nahled WM6-SMS
- zpravy.jpg (42.35 KiB) Viewed 6537 times
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Mozna to byla ulitka od Etenu - ano byla
Tady se dá stáhnout: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305755
nebo zde: http://rapidshare.com/files/106311198/ZoomSMS.cab

Tady se dá stáhnout: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305755
nebo zde: http://rapidshare.com/files/106311198/ZoomSMS.cab

Ahoj, mam dotaz, nevite nekdo o nejakem softiku, kterym by se dala ridit melodie dle kategorie v kontaktech? Pouzivam SPB Phone SUite, Time a Mobile Shell 2.0, ale nemuzu tohle bezny nasteveni v ostatnicvh telefonech na WM6 najit.
Pokud to nekde bylo, omlouvam se za OT a prosim na odkaz, vyhledat jsem to nedokazal
Pokud to nekde bylo, omlouvam se za OT a prosim na odkaz, vyhledat jsem to nedokazal
Pro zatim nemajitele jeste jedna docela pekna recenze -
http://www.phonearena.com/htmls/HP-iPAQ ... _1927.html
Btw, tu extended battery tu zatim jeste asi nikdo nema, ze? Zkusil nekdo reklamovat chybejici folii? S tim relativne chudym prislusenstvim by do krabice mohli dat alepon to co avizuji na obalu...
http://www.phonearena.com/htmls/HP-iPAQ ... _1927.html
Btw, tu extended battery tu zatim jeste asi nikdo nema, ze? Zkusil nekdo reklamovat chybejici folii? S tim relativne chudym prislusenstvim by do krabice mohli dat alepon to co avizuji na obalu...