Jeste otazecka - jde nejak menit chovani led diod? fakt nepotrebuju at me upozornuje, ze mam doma wifi
HP iPAQ 614 Business Navigator - 2. pokračování diskuze
bluetooth+ led diody
zajmi: taky jsem to zkousel
Ani muj puvodni napad (zapinan BT pri nabijeni) by nebyl idealni, protoze by sew spoustel v noci pri nabijeni a tak...
Takze zatim to resim tak, ze mam BT porad zapnuty a v PB phonesuit jsem si v profilu "Noc" nastavil, ze se BT vypne, telefon nechavam zapnuty porad.
Spius se budu snazit zjisti jestli jde nekde nastavovat chovani LED diod (frekvence blikani apod.)
Standa
Takze zatim to resim tak, ze mam BT porad zapnuty a v PB phonesuit jsem si v profilu "Noc" nastavil, ze se BT vypne, telefon nechavam zapnuty porad.
Spius se budu snazit zjisti jestli jde nekde nastavovat chovani LED diod (frekvence blikani apod.)
Standa
for xthomas: Bohuzel mas pravdu... budu muset zacit setrit
Jinak mne moc netesi vydrz baterie - dle predchozich prispevku jsme si delal iluze o vydrzi, ale jsem celkem zklaman. Jiz jsme si fou osahal a tak si s nim tolik nehraji - a navigaci take tento tyden nepouzivam ( jsem doma ) Ale stejne mi 48 hod. nevydrzi...
A nabíjí se mi docela dlouho dobu - cca 4hod. Jste na tom podobne?
Jinak mne moc netesi vydrz baterie - dle predchozich prispevku jsme si delal iluze o vydrzi, ale jsem celkem zklaman. Jiz jsme si fou osahal a tak si s nim tolik nehraji - a navigaci take tento tyden nepouzivam ( jsem doma ) Ale stejne mi 48 hod. nevydrzi...
4 smerné tlačítko
Kolecko je sice super, ale spís na prohlížení souborů, nedá se nějak nastavit (emulovat) klasický 4 - smerný ovladac na klavesnici? ( 2 nahora , 8 dolu atd....
dík
dík
dneska jsem si všiml, že když stlačím zadní kryt těsně pod foťákem, na tmavé obrazovce vidím takový to přelívání LCD displejů - to vlnění nebo jak to nazvat...Myslíte, že to je důvod k reklamaci???
jo a ještě jedna věc...koupil jsem si kartu - Kingston 4GB micro SDHC. půjčil jsem si čtečku, naformátoval, vložil do přístroje a nic...když jsem si tam chtěl něco nahrát, nešlo to...nejde mi ani nic zkopírovat z přístroje na kartu...mobil se kousne a nechce pracovat... když tam soft reset, přístroj naskočí, ale nevidím tam kartu...musím ho vypnout, vytáhnout baterku a karta je po zapnutí zase vidět...natáhnul jsem si tam přes tu čtečku iGO a když si otevřu kartu, soubory tam vidím, jen nemůžu žádný otevřít...je to problém mobilu? musí se někde nastavovat, že kartu používám, nebo tak něco? nevěřím tomu, že by Kingstony nefungovaly
jo a ještě jedna věc...koupil jsem si kartu - Kingston 4GB micro SDHC. půjčil jsem si čtečku, naformátoval, vložil do přístroje a nic...když jsem si tam chtěl něco nahrát, nešlo to...nejde mi ani nic zkopírovat z přístroje na kartu...mobil se kousne a nechce pracovat... když tam soft reset, přístroj naskočí, ale nevidím tam kartu...musím ho vypnout, vytáhnout baterku a karta je po zapnutí zase vidět...natáhnul jsem si tam přes tu čtečku iGO a když si otevřu kartu, soubory tam vidím, jen nemůžu žádný otevřít...je to problém mobilu? musí se někde nastavovat, že kartu používám, nebo tak něco? nevěřím tomu, že by Kingstony nefungovaly
Takze dneska mi muj ipaq klekl. Nejdriv hlasil od rana nabitou baterii na 100. I kdyz jel i pres noc. Pred chvili kdyz jsem chtel zapnout display, tak nereagoval. Jen blikala zelena dioda signalu. Vyzkousel jsem teda soft reset nic. Dioda blikala, display cerno. Tak jsem to strcil do usb at se to nabije. Dioda, ktera pri nabijeni sviti oranzove, ted sviti cervene a mirne blika nebo spis jen meni jas. Takze nevim jestli je KO. Hard reset taky nefunguje. Proste jen sviti cervena dioda a nic. Parada.
Takze po procteni fora a zjisteni ze v manualu je blbe uveden postup na hard reset. Jsem pouzil spravny postup. V tom zacala dioada sviti oranzove a konecne se zpanul display. Pise se zde "Battery voltage is too LOW! PLease change battery or waiting for charging". Tj. asi jde o chybu, o ktere se tu psalo o spatnem rozpoznani teploty baterie a tim se to ani nezapne. Doufam, ze je to tim :(
Takze po procteni fora a zjisteni ze v manualu je blbe uveden postup na hard reset. Jsem pouzil spravny postup. V tom zacala dioada sviti oranzove a konecne se zpanul display. Pise se zde "Battery voltage is too LOW! PLease change battery or waiting for charging". Tj. asi jde o chybu, o ktere se tu psalo o spatnem rozpoznani teploty baterie a tim se to ani nezapne. Doufam, ze je to tim :(
-
Funlife
- nováček

- Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C
For 1979: S tou regulací jasu z pluginu today se taky právě teď trápim. Používám SPB pocket plus a taky mi to nejde, jezdec se vždy vrátí na začátek a ani po kliknutí se nic neotevře, jako by byl špatný zástupce. Co je ale divný, tak jsem už vyzkoušel různé produkty, které dávají možnost změny jasu z today a to samé. Štve mě to, protože jsem na to zvyklej... No, právě jsem si na to vyhradil čas, tak zkus pohledat řešení někde na netu, asi jde o nějakou chybku wm6, nebo mě napadá ještě souvislost s interwrite...
Když na něco přijdu dám sem info.
Když na něco přijdu dám sem info.
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Ohľadom SPB Pocket Plus. Už spm písal výrobcovi, poslali mi program, ktorý to otestoval, robil som, čo to po mne chcelo a log som im poslal. Každé zariadenie má špecifické nastavenie jasu, takže sa to musí postupne dostať do všetkých produktov, ktoré regulujú jas. Tak by sme sa v najbližšom release od SPB mali dosčkať aj podpory regulácie jasu.
Inakm by ma zaujímalo, kde je ten today plugin, ktorý je zobraźený na všetkých demo fotkách iPAQ-u. Presne taký plugin som mal od HP aj v iPAQ-u hx4700. Tak predpokladám, že aj tu by mal byť od HP k dispozícii. Ten by snáď mal vedieť jas regulovať.
Inakm by ma zaujímalo, kde je ten today plugin, ktorý je zobraźený na všetkých demo fotkách iPAQ-u. Presne taký plugin som mal od HP aj v iPAQ-u hx4700. Tak predpokladám, že aj tu by mal byť od HP k dispozícii. Ten by snáď mal vedieť jas regulovať.