HP iPAQ 614 Business Navigator - 2. pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

zajmi: tak to urcite vyzkousim - jen nevim jak pozna, ze je drzak kolebka a ne obycejna nabijecka?

Jeste otazecka - jde nejak menit chovani led diod? fakt nepotrebuju at me upozornuje, ze mam doma wifi :-)
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

zajmi: tak to urcite vyzkousim - jen nevim jak pozna, ze je drzak kolebka a ne obycejna nabijecka?

Jeste otazecka - jde nejak menit chovani led diod? fakt nepotrebuju at me upozornuje, ze mam doma wifi :-)
zajmi
nováček
nováček

Post by zajmi »

Hmm, tak to nejde.Vetšinou nabíjím přes PC a když připojim kabel tak naskočí profil kolébka, teď jsem to dal do síťový nabíječky a nic se neděje. Musíme najít něco jinýho. :-(
Pavtul
přispěvatel
přispěvatel

Post by Pavtul »

for Diamant. Vím o diodě při příchozí SMS - četl jsem tvoji fajn recenzi ... proto mne to znepokojuje...a ani jsem nikde nešel možnost diody zapnout a nebo vypnout...

Ten prográmek SPB Phone Suite jsem stáhl z webu a vypadá to, že je zdarma..nebo se mýlím? P.
xthomas
přispěvatel
přispěvatel

Post by xthomas »

to pavtul: bohužel se mýlíš, program stojí cca 20 dolarů (k zakoupení např. tady ), zdarma jedině trial
standa77
nováček
nováček

bluetooth+ led diody

Post by standa77 »

zajmi: taky jsem to zkousel :-) Ani muj puvodni napad (zapinan BT pri nabijeni) by nebyl idealni, protoze by sew spoustel v noci pri nabijeni a tak...

Takze zatim to resim tak, ze mam BT porad zapnuty a v PB phonesuit jsem si v profilu "Noc" nastavil, ze se BT vypne, telefon nechavam zapnuty porad.

Spius se budu snazit zjisti jestli jde nekde nastavovat chovani LED diod (frekvence blikani apod.)

Standa
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Mne tie LED nevadia, navyše v noci som si už od N73 zvykol, že zariadenie dávam displejom dole, tak mi blikanie nevadí.
Pavtul
přispěvatel
přispěvatel

Post by Pavtul »

for xthomas: Bohuzel mas pravdu... budu muset zacit setrit :-)

Jinak mne moc netesi vydrz baterie - dle predchozich prispevku jsme si delal iluze o vydrzi, ale jsem celkem zklaman. Jiz jsme si fou osahal a tak si s nim tolik nehraji - a navigaci take tento tyden nepouzivam ( jsem doma ) Ale stejne mi 48 hod. nevydrzi...:-( A nabíjí se mi docela dlouho dobu - cca 4hod. Jste na tom podobne?
Marvin00
nováček
nováček

4 smerné tlačítko

Post by Marvin00 »

Kolecko je sice super, ale spís na prohlížení souborů, nedá se nějak nastavit (emulovat) klasický 4 - smerný ovladac na klavesnici? ( 2 nahora , 8 dolu atd....
dík
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

Pavtul: o vikendu kdy skoro nevolanm, tak to bylo na 2 dny, jinak je to na den. Ted to nabijim v HF v aute, takze se to snad zlepsi

Marvin00: domnivam se, ze nejde
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

dneska jsem si všiml, že když stlačím zadní kryt těsně pod foťákem, na tmavé obrazovce vidím takový to přelívání LCD displejů - to vlnění nebo jak to nazvat...Myslíte, že to je důvod k reklamaci???

jo a ještě jedna věc...koupil jsem si kartu - Kingston 4GB micro SDHC. půjčil jsem si čtečku, naformátoval, vložil do přístroje a nic...když jsem si tam chtěl něco nahrát, nešlo to...nejde mi ani nic zkopírovat z přístroje na kartu...mobil se kousne a nechce pracovat... když tam soft reset, přístroj naskočí, ale nevidím tam kartu...musím ho vypnout, vytáhnout baterku a karta je po zapnutí zase vidět...natáhnul jsem si tam přes tu čtečku iGO a když si otevřu kartu, soubory tam vidím, jen nemůžu žádný otevřít...je to problém mobilu? musí se někde nastavovat, že kartu používám, nebo tak něco? nevěřím tomu, že by Kingstony nefungovaly :-(
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

ja jsem svoji kartu vybalil z obalu vlozil a bylo
rop
nováček
nováček

Post by rop »

Takze dneska mi muj ipaq klekl. Nejdriv hlasil od rana nabitou baterii na 100. I kdyz jel i pres noc. Pred chvili kdyz jsem chtel zapnout display, tak nereagoval. Jen blikala zelena dioda signalu. Vyzkousel jsem teda soft reset nic. Dioda blikala, display cerno. Tak jsem to strcil do usb at se to nabije. Dioda, ktera pri nabijeni sviti oranzove, ted sviti cervene a mirne blika nebo spis jen meni jas. Takze nevim jestli je KO. Hard reset taky nefunguje. Proste jen sviti cervena dioda a nic. Parada.

Takze po procteni fora a zjisteni ze v manualu je blbe uveden postup na hard reset. Jsem pouzil spravny postup. V tom zacala dioada sviti oranzove a konecne se zpanul display. Pise se zde "Battery voltage is too LOW! PLease change battery or waiting for charging". Tj. asi jde o chybu, o ktere se tu psalo o spatnem rozpoznani teploty baterie a tim se to ani nezapne. Doufam, ze je to tim :(
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

rop: koukni vedle do fora ohledne hard-resetu . me trvalo snad 5 minut nez se mi podaril. Jinak drzim palce at se telefon probere...
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

Pise se zde "Battery voltage is too LOW! PLease change battery or waiting for charging".

Tohleto pise vzdycky kdyz je to uplne vybity. Staci to trochu nabit a pak se zapne :)
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

k té diodě a SMS...zaměřil jsem se na to a taky mi tam nic nebliká, když mi přijde od někoho SMS...není to třeba tím že používám SPB Shell???
chtěl jsem se zeptat, ještě těch, co ho používají, jestli jim korektně funguje regulace jasu displeje co je v tomto programu k dispozici...
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

ad dioda: chování při události se nastavuje v settings - personal - sounds & notifications - notifications
mota
nováček
nováček

Post by mota »

ad vybitej ipaq to uz se mi taky povedlo. Bylo to teprve druhej den co sem ipaq mel a pekne me to vydesilo. Kdyz se ipaq dostane do tohohle stavu tak nejak nejde nabit z USB portu, po pripojeni do nabijecky a nabiti funguje dal normalne i bez hard resetu.
Funlife
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD, dříve HP 614C

Post by Funlife »

For 1979: S tou regulací jasu z pluginu today se taky právě teď trápim. Používám SPB pocket plus a taky mi to nejde, jezdec se vždy vrátí na začátek a ani po kliknutí se nic neotevře, jako by byl špatný zástupce. Co je ale divný, tak jsem už vyzkoušel různé produkty, které dávají možnost změny jasu z today a to samé. Štve mě to, protože jsem na to zvyklej... No, právě jsem si na to vyhradil čas, tak zkus pohledat řešení někde na netu, asi jde o nějakou chybku wm6, nebo mě napadá ještě souvislost s interwrite...
Když na něco přijdu dám sem info.
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Ohľadom SPB Pocket Plus. Už spm písal výrobcovi, poslali mi program, ktorý to otestoval, robil som, čo to po mne chcelo a log som im poslal. Každé zariadenie má špecifické nastavenie jasu, takže sa to musí postupne dostať do všetkých produktov, ktoré regulujú jas. Tak by sme sa v najbližšom release od SPB mali dosčkať aj podpory regulácie jasu.

Inakm by ma zaujímalo, kde je ten today plugin, ktorý je zobraźený na všetkých demo fotkách iPAQ-u. Presne taký plugin som mal od HP aj v iPAQ-u hx4700. Tak predpokladám, že aj tu by mal byť od HP k dispozícii. Ten by snáď mal vedieť jas regulovať.
Locked

Return to “Hewlett-Packard”