Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bezpotizi jsem tvou hru stahnul a nainstaloval.
Já dřív zkoušel nějakou hru přes wifi stáhnout, ta šla, ale byla menší. Čím to může být, že se to přeruší. Nastavení nějakého omezení mě nenapadá, data sense to snad dělat nemohou, tam jsem si nastavil 2000 MB
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Tak omezení DS se stahuje stejně jen na mobilní data ne?Takže s wifi to nemá nic společného.Fakt netušim čím by to mohlo bejt, zkusil bych asi tovární nastavení.
Zdravím, mohu se zeptat jestli je normální, že mi aplikace Lidé (teď např. za týden zúčtovacího období) sežrala 10MB dat a zprávy 1MB? Páč kamarádovi s L925 aplikace Lidé nežere nic, jen Zprávy. Oba pouze chatujem ve zprávách přes FB. Díky. (řeším to, jelikož mám pouze 300MB dat)
Tak jsem zkusi stáhnout jinou delší hru, 820MB, stáhla se a nainstalovala v pohodě. Ta první se zas přerušila a nejde stáhnout 
-
mceza
Udělej soft reset telefonu. Asi se něco z té původní instalačky stáhlo do paměti a teď tam visí nějaká chyba.
V ramci "lide" mas zalozku novinky = pripajanie na facebook. To moze zozrat dost vela, ak si to casto prezeras.chytil123 wrote:Zdravím, mohu se zeptat jestli je normální, že mi aplikace Lidé (teď např. za týden zúčtovacího období) sežrala 10MB dat a zprávy 1MB? Páč kamarádovi s L925 aplikace Lidé nežere nic, jen Zprávy. Oba pouze chatujem ve zprávách přes FB. Díky. (řeším to, jelikož mám pouze 300MB dat)
Je výhodné si v současnosti ještě koupit 920ku? Mám 720, ale trochu mě do budoucna trápí ta menší RAM a to, že díky aktualizacím Amber a Black mám mobil s foťákem, který fotí strašně.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Určitě. L920 je furt špičkový přístroj... A ceny jsou zatím příznivé. A dostupnost taky...
Tak jsem zkusil soft reset a nepomohlo tomceza wrote:Udělej soft reset telefonu. Asi se něco z té původní instalačky stáhlo do paměti a teď tam visí nějaká chyba.
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
A máš tu hru stále ve správci stahování? Jestli jo, tak to odsud smaž a začni znovu.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Už jsem narazil za dva roky s WP na dvě hry, které prostě stáhnout nešly.. chyba na serverech.. Už si nepamatuji, co to bylo, ale tuším nějaký skateboard a ještě něco..
Inak neda sa niekde pozriet changelogy pri apps ? Lebo mi ponuklo update na Camera Pro, tak by som chcel vediet ake zmeny tam nastali
ak to tam programator do popisu nenapisal, tak sa neda 
Prosím Vás, má někdo zkušenosti s reklamací Lumie z jiné než české distribuce v Nokia Store Brno Olympia??? Nevím, jestli tam můžu jít svoji L920 reklamovat, nebo to musím zanést do Arvata v Brně (Brno Business Park)? Bliká mě totiž taky displej, jak už tady psal jeden člověk. Dělá mi to hlavně na denním světle. L920 mám z polské ditribuce a vím, že na to platí celoevropská zárku. Jen nevím, kam to mám dát reklamovat ( do maxshopu se mi to posílat nechce a osobně to tam mám daleko).
Od aktualizace Black mám problém s hovory.Tak 3-4x denně se mi při pokusu o hovor objeví hláška (viz.screen).Když se chci dovolat musím jít na nastavení sítě a změnit z 3G na 2G,nebo 4G.Zavolám si tak třikrát a opět to samé a zase musím změnit na jinou hodnotu - je celkem jedno na jakou a zase to chvíli volá.920 mám už rok a nikdy mi to nedělalo.Operátor O2,lokalita Praha,sim karta stará cca půl roku.Soft reset nepomohl.Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost ?Díky
- Attachments
-
- wp_ss_20140212_0001.jpg
- (94.02 KiB) Downloaded 38 times
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Dělal si aktualizaci přes OTA nebo NSU?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Stejne se to musi preposlat do Arvata,takze je lepsi to poslat rovnou tam, naprimo.jiri_cz wrote:Prosím Vás, má někdo zkušenosti s reklamací Lumie z jiné než české distribuce v Nokia Store Brno Olympia??? Nevím, jestli tam můžu jít svoji L920 reklamovat, nebo to musím zanést do Arvata v Brně (Brno Business Park)? Bliká mě totiž taky displej, jak už tady psal jeden člověk. Dělá mi to hlavně na denním světle. L920 mám z polské ditribuce a vím, že na to platí celoevropská zárku. Jen nevím, kam to mám dát reklamovat ( do maxshopu se mi to posílat nechce a osobně to tam mám daleko).
Taky se mi to minulý týden stalo. Dělal jsem Black přes NSU načisto. Ale zajímavé, stalo se mi to po změně operátora, na O2 se to neobjevilo a jak jsem přešel v Vodafonu tak už dvakrát během dvou týdnů. Naprosto nechápu. Manželka má L820, OTA Black, O2 a stává se jí to docela často, musí rebootnout foun. Nechápu co to je za bug.rorxy wrote:Od aktualizace Black mám problém s hovory.Tak 3-4x denně se mi při pokusu o hovor objeví hláška (viz.screen).Když se chci dovolat musím jít na nastavení sítě a změnit z 3G na 2G,nebo 4G.Zavolám si tak třikrát a opět to samé a zase musím změnit na jinou hodnotu - je celkem jedno na jakou a zase to chvíli volá.920 mám už rok a nikdy mi to nedělalo.Operátor O2,lokalita Praha,sim karta stará cca půl roku.Soft reset nepomohl.Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost ?Díky
akorát teďka se dívám do záručního listu od Maxshopu a je tady napsáno: "S tímto Záručním listem lze uplatňovat záruku pouze u prodejce". Když se to reklamuje u Arvata, tak musím k tomu dodat záručák, nebo jim stačí napsat IMEI, které mám nalepené v tom záručáku?