Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Bezpotizi jsem tvou hru stahnul a nainstaloval.
hagihk
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by hagihk »

Já dřív zkoušel nějakou hru přes wifi stáhnout, ta šla, ale byla menší. Čím to může být, že se to přeruší. Nastavení nějakého omezení mě nenapadá, data sense to snad dělat nemohou, tam jsem si nastavil 2000 MB
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Carlosso »

Tak omezení DS se stahuje stejně jen na mobilní data ne?Takže s wifi to nemá nic společného.Fakt netušim čím by to mohlo bejt, zkusil bych asi tovární nastavení.
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by chytil123 »

Zdravím, mohu se zeptat jestli je normální, že mi aplikace Lidé (teď např. za týden zúčtovacího období) sežrala 10MB dat a zprávy 1MB? Páč kamarádovi s L925 aplikace Lidé nežere nic, jen Zprávy. Oba pouze chatujem ve zprávách přes FB. Díky. (řeším to, jelikož mám pouze 300MB dat)
hagihk
nováček
nováček

Post by hagihk »

Tak jsem zkusi stáhnout jinou delší hru, 820MB, stáhla se a nainstalovala v pohodě. Ta první se zas přerušila a nejde stáhnout :roll:
mceza

Post by mceza »

Udělej soft reset telefonu. Asi se něco z té původní instalačky stáhlo do paměti a teď tam visí nějaká chyba.
flemo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 Black

Post by flemo »

chytil123 wrote:Zdravím, mohu se zeptat jestli je normální, že mi aplikace Lidé (teď např. za týden zúčtovacího období) sežrala 10MB dat a zprávy 1MB? Páč kamarádovi s L925 aplikace Lidé nežere nic, jen Zprávy. Oba pouze chatujem ve zprávách přes FB. Díky. (řeším to, jelikož mám pouze 300MB dat)
V ramci "lide" mas zalozku novinky = pripajanie na facebook. To moze zozrat dost vela, ak si to casto prezeras.
Marty04
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia 8

Post by Marty04 »

Je výhodné si v současnosti ještě koupit 920ku? Mám 720, ale trochu mě do budoucna trápí ta menší RAM a to, že díky aktualizacím Amber a Black mám mobil s foťákem, který fotí strašně.
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Určitě. L920 je furt špičkový přístroj... A ceny jsou zatím příznivé. A dostupnost taky...
hagihk
nováček
nováček

Post by hagihk »

mceza wrote:Udělej soft reset telefonu. Asi se něco z té původní instalačky stáhlo do paměti a teď tam visí nějaká chyba.
Tak jsem zkusil soft reset a nepomohlo to :-(
iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by iljusin66 »

A máš tu hru stále ve správci stahování? Jestli jo, tak to odsud smaž a začni znovu.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Už jsem narazil za dva roky s WP na dvě hry, které prostě stáhnout nešly.. chyba na serverech.. Už si nepamatuji, co to bylo, ale tuším nějaký skateboard a ještě něco..
myscho
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 8

Post by myscho »

Inak neda sa niekde pozriet changelogy pri apps ? Lebo mi ponuklo update na Camera Pro, tak by som chcel vediet ake zmeny tam nastali
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by matoman »

ak to tam programator do popisu nenapisal, tak sa neda :)
jiri_cz
nováček
nováček
Zařízení: Nokia

Post by jiri_cz »

Prosím Vás, má někdo zkušenosti s reklamací Lumie z jiné než české distribuce v Nokia Store Brno Olympia??? Nevím, jestli tam můžu jít svoji L920 reklamovat, nebo to musím zanést do Arvata v Brně (Brno Business Park)? Bliká mě totiž taky displej, jak už tady psal jeden člověk. Dělá mi to hlavně na denním světle. L920 mám z polské ditribuce a vím, že na to platí celoevropská zárku. Jen nevím, kam to mám dát reklamovat ( do maxshopu se mi to posílat nechce a osobně to tam mám daleko).
rorxy
nováček
nováček

Post by rorxy »

Od aktualizace Black mám problém s hovory.Tak 3-4x denně se mi při pokusu o hovor objeví hláška (viz.screen).Když se chci dovolat musím jít na nastavení sítě a změnit z 3G na 2G,nebo 4G.Zavolám si tak třikrát a opět to samé a zase musím změnit na jinou hodnotu - je celkem jedno na jakou a zase to chvíli volá.920 mám už rok a nikdy mi to nedělalo.Operátor O2,lokalita Praha,sim karta stará cca půl roku.Soft reset nepomohl.Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost ?Díky
Attachments
wp_ss_20140212_0001.jpg
(94.02 KiB) Downloaded 38 times
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Carlosso »

Dělal si aktualizaci přes OTA nebo NSU?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

jiri_cz wrote:Prosím Vás, má někdo zkušenosti s reklamací Lumie z jiné než české distribuce v Nokia Store Brno Olympia??? Nevím, jestli tam můžu jít svoji L920 reklamovat, nebo to musím zanést do Arvata v Brně (Brno Business Park)? Bliká mě totiž taky displej, jak už tady psal jeden člověk. Dělá mi to hlavně na denním světle. L920 mám z polské ditribuce a vím, že na to platí celoevropská zárku. Jen nevím, kam to mám dát reklamovat ( do maxshopu se mi to posílat nechce a osobně to tam mám daleko).
Stejne se to musi preposlat do Arvata,takze je lepsi to poslat rovnou tam, naprimo.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

rorxy wrote:Od aktualizace Black mám problém s hovory.Tak 3-4x denně se mi při pokusu o hovor objeví hláška (viz.screen).Když se chci dovolat musím jít na nastavení sítě a změnit z 3G na 2G,nebo 4G.Zavolám si tak třikrát a opět to samé a zase musím změnit na jinou hodnotu - je celkem jedno na jakou a zase to chvíli volá.920 mám už rok a nikdy mi to nedělalo.Operátor O2,lokalita Praha,sim karta stará cca půl roku.Soft reset nepomohl.Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost ?Díky
Taky se mi to minulý týden stalo. Dělal jsem Black přes NSU načisto. Ale zajímavé, stalo se mi to po změně operátora, na O2 se to neobjevilo a jak jsem přešel v Vodafonu tak už dvakrát během dvou týdnů. Naprosto nechápu. Manželka má L820, OTA Black, O2 a stává se jí to docela často, musí rebootnout foun. Nechápu co to je za bug.
jiri_cz
nováček
nováček
Zařízení: Nokia

Post by jiri_cz »

akorát teďka se dívám do záručního listu od Maxshopu a je tady napsáno: "S tímto Záručním listem lze uplatňovat záruku pouze u prodejce". Když se to reklamuje u Arvata, tak musím k tomu dodat záručák, nebo jim stačí napsat IMEI, které mám nalepené v tom záručáku?
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”