zdravim, tak od čtvrtka mam zpět svoji lumii 920. Trvalo to 7dni což je docela dobré, reklamace uznána, ale nic neopraveno. Foťák stále narůžovělé fleky u mě doma, display poskakuje při dotyku (pomalém posunu) a vrže pi vyndavání z pouzdra a při zmáčknutí v horní polovině. Nejhorší na všem je, že jsem dal své poslední peníze za tento nový telefon ve víře, že mam alespoň na 2 roky vystaráno a zrovna jsem trefil na kus vyrobený minutu před koncem šichty nebo nevim. Peníze mi už nikdo nevrátí a nezbyde mi nic jiného, než zdlouhavé tahání po reklamacích a zachvilku mi z toho asi rupne v bedně, protože má n95 již dosluhuje a jako náhradu mám starou nokii 5110

. Hnus, měli by ihned vyměnit přístroj, vždyť lidé okolo mě maji ten samý typ a nic sním nemaji, vždyť jsem si jej užl jen celkem od koupi jen 3 dny a už zase pomaže na reklamačku, na toto by měl být zákon, hnus. Sice to jsou lehké vady, ale mě to ničí. hlavně ten foťák a to poskakování displaye. Poraďte mi prosím někdo co mam dělat, od nokie odejít nechci, vim, že jsem měl jen smůlu, to se běžně stane i u jiných značek. Nevíte co může dělat to poskakování? Restarty nepomáhaji, a když tak se po chvilku zase objeví. Dělá to všude, v menu, na fotografiich atd... Ono je to spíše takové škubnutí a mam strach že jednou doškubne a to už bych asi psychycky neunesl. Prosim moc o pomoc...