Proč nění čeština v Mangu, odpověď od Microsoftu
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Zajimavy KB clanek - pokud jazyk existuje po aktivace v registrech, tak ho museli dostat i OEM vyrobci a ti ho tedy nepovolili... asi
Ma nejaky preMango telefonu jine nastavovani fotoaparatu aby to vysvetlilo chybejici soubor s cestinou pro toto nastaveni?
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
I want to stress that you might not see all these display languages listed as options on your phone. The exact display options depend on your handset manufacturer and mobile operator.Necroman wrote:http://windowsteamblog.com/windows_phon ... mango.aspx
Why doesn’t the phone just come with the entire set of display languages? For one, they take up a significant amount of space, leaving less room for music, pictures, and other content. Also, an operator may not be able to support a particular language. For example, an operator in Norway might not feel comfortable supporting a phone with Hungarian. That said, many phones likely will have multiple display languages installed.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Ano, presně to jsem zmiňoval - buď operátor, nebo OEM výrobce má právo rozhodnout, jaký jazyk či novou vlastnost pustí a jakou ne. Teď už s tím těžko něco provedeme. Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat...I want to stress that you might not see all these display languages listed as options on your phone. The exact display options depend on your handset manufacturer and mobile operator.
...
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
MS neprodává telefony, nemůže operátorům a prodejcům a výrobcům říkat, co mají dělat.
A proto děkuji MS, že nás nenechal jen na (zlo)vůli operátorů, ale po 5sekundovém zásahu do registrů nám dá co chceme my ;)
A proto děkuji MS, že nás nenechal jen na (zlo)vůli operátorů, ale po 5sekundovém zásahu do registrů nám dá co chceme my ;)
Tak jsem se dozvěděl od CZ HTC jak se dostat oficiálně k češtině.
Pošlete telefon do servisního střediska, kde prý provedou nějakou plnou aktualizaci, která už bude obsahovat češtinu.
Proc to dělat jednoduše, když to jde složitě
Pošlete telefon do servisního střediska, kde prý provedou nějakou plnou aktualizaci, která už bude obsahovat češtinu.
Proc to dělat jednoduše, když to jde složitě
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Další odpověď pro změnu od českého zástupce firmy HTC:

Jak je vidět, co člověk to jiný názor a vysvětlení, proč tam čeština není.Součástí aktualizace "Mango" pro starší modely v tuto chvíli bohužel není česká lokalizace. Přibyla pouze česká klávesnice a v současné době se jedná mezi HTC a Microsoftem o případném dodání jazykové lokalizace do telefonů.
Když lžou, tak je pak veliká pravděpodobnost, že se v tom začnou motat;)
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Obeslal jsem české operátory, jak to bude s češtinou a Internet sharingem u nich. A hlavně, jak to bude s další nabídkou telefonů s WP7, protože zatím je to bída. Tak jsem sám zvědav, co oni na to.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Miroslav Havlíček: Jsem zvědav jaké polovičaté odpovědi budou tentokrát. Je mi to fakt líto a vůbec nejsem pesimista, ale podle mě na otázku sdílení netu odpověď nedostaneme a co se týče nových brandovaných zařízení... tak řeknou že jistě nějaký budou. Minulý rok jsem psal do Telefonici, kdy se u nich konečně objeví model HD7 (oni jej měli mít), než jsem dostal odpověď, která nebyla o ničem, měl jsem zařízení doma. -> Jsme až na posledním místě...
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Tak zatím první reakce z T-mobile.
Jinak z O2 mi na Twitteru odepsali, že můj dotaz předali dál a že se ozvou. Vodafone zatím mlčí.
1. Plánujete v dohledné době prodej nějakého dalšího telefonu s WP7, než v současnosti jediného zástupce ve Vaší nabídce, Samsungu Omnia 7?
Ano, chystáme se do naší nabídky zařadit model HTC Radar s operačním systémem WP7, release Mango.
2. Microsoft v současné době uvolňuje významnou aktualizaci (s názvem Mango) pro všechny telefony s WP7. Těm díky ní přibydou některé funkce, jejichž dostupnost pro koncové zákazníky bude v rukou operátora, např. v současné době nejdiskutovanější česká lokalizace nebo internet sharing (wifi tethering). Jak to bude s dostupností těchto funkcí u Vámi nabízeného Sasmungu Omnia 7, příp. u dalších telefonů s WP, které se ve Vaší nabídce teprve objeví?
HTC Radar už bude mít rovnou release Mango. V případě Samsungu I8700 Omnia 7 plánujeme uvolnění této verze. Vše záleží na tom, až Samsung dokončí vývoj této softwarová verze, která musí projít naším testováním. Po schválení ji pak Microsoft uvolní pro update zákazníkům. Mango verze u I8700 se bude v určitých aspektech lišit od verzí u nově uváděných přístrojů s Mango releasem. Lokalizace do češtiny bude velmi omezená, pouze při psaní zpráv a T9.