HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
k tomu bordelu se připojuji...možná že za to nemůže a je to všechno jenom vina toho Googlu, ale potom by měla být HP CZ natolik férová, aby vydala oficiální prohlášení jak to teda je a co se bude dít...ty fajnceny.cz mně celkem nalákaly...čekám na HP už dost dlouho a teď je tu možnost ho už mít...jen nevím, jeslti mám brát to, co ještě není ofiko v ČR a nebo ještě počkat až tu bude ve všech shopech a koupit za pár týdnů později...ale hlavně se mi jední o záruku...kdo ji máte z toho fajnceny? Jaký tam byl záručák? Můžu s tím jít potom do ofic servisu HP nebo jen posílat dodavateli? jsou někde z Ostravy - blízko Slovenska a Polska...aby v tom nebylo něco víc...jak to že Mobilnaut, nebo Cybex ji pořád nemají???
Ano, samozrejme jsem mel na mysli moznosti krome tetoTapinek wrote:Je tu jedna moznost - a to, nepotrebujes-li ji, neinstaluj ji a pouzivej englickou verzi.Schagi wrote:Mohl by mi nekdo osvetlit tu lokalizaci prosim? Pokud si ho koupim bez lokalizace, jaka je moznost krome koupe toho baliku od sunnysoftu?Ja mam bohuzel nejake SW, ktere bez cestiny nebezi...
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
Horst Fuchs
- přispěvatel

Tak mozna nekomu z vas udelam radost. Zde http://cs24.inshop.cz/inshop/shop.asp?kat=FB136A-1-579 maji mit zitra dodavku HP614c a maji volne 2 kusy (na ostatni uz maji objednavky). Ma se jednat o zbozi primo id HP jako prvni oficialni zavoz zbozi. Zaruka 24 mesicu resp.12 mesicu pro Ičaře.
Sam bych do nej sel, ale mam slibeno na 90% ve ctvrtek od kamose z HP a i za malinko lepsi cenu, tak doufam ze to vyjde
Sam bych do nej sel, ale mam slibeno na 90% ve ctvrtek od kamose z HP a i za malinko lepsi cenu, tak doufam ze to vyjde
-
Horst Fuchs
- přispěvatel

Call of Duty 2
Prosim vas, mohl by nejaky majitel vyzkouset demo Call of Duty 2? Jen na provereni vykonu grafiky a procesoru
. Dík
link: http://www.aspyr.com/product/info/62
a jeste maly dotaz - jaka je kvalita dodavanych sluchatek? Vim ze se to tu resilo, ale nikdy jsem nevidel, ze by ty s minusb hraly spatne
link: http://www.aspyr.com/product/info/62
a jeste maly dotaz - jaka je kvalita dodavanych sluchatek? Vim ze se to tu resilo, ale nikdy jsem nevidel, ze by ty s minusb hraly spatne
HP v tom udělala hrozný bordel - jinak se to nedá nazvat. Skutečnost je, že bych to od takovéto společnosti nečekal. Vždyť nejde jen o pár nadšenců, kteří mají svůj komunikátor na hraní, ale jedná se i hodně lidí, kteří jej budou využívat k práci atp.Ospen wrote:Nemáme ji proto, že ji HP oficiálně zatím nenabízí. Oficiální distribuce by měla začít 4. až 8.4.
Tohle by se stávat u společností jako je HP nemělo
Celá situace je, jak víme, totálně nepřehledná - neprůhledná, asi v tom bude něco víc, než jen Google Maps a nápis na krabici.
To co tady píšou ostatní o dodávce a prodeji, pak se zřejmě jedná o onu zpožděnou dodávku, o které jsem psal v jednom ze svých minulých vstupů.
Za ní by měla následovat další - o které hovoří Ospen, ta má přijít 4.4.2008 a předpokládá se, že se konečně objeví více iPAQů v přímém (neprotekčním
Přiznávám, že mě u některých zde uváděných shopů, překvapuje cena, která je nižší než 10.500,- - to mě trošičku zaráží.
Co se týká ... zda bude iPAQ přímo v CZ lokalizaci. Prý .... několik těchto prvních dodávek, zcela určitě ne, ale CZ bude (při oficiálním zakoupení iPAQu) k dispozici po registraci.
No, všichni uvidíme, zda budeme konečně uspokojeni a spokojeni
tak som spat po par dnoch:) Dost novych a zaujimavych reakcii tu je. Ja som nasiel na nete "hardwarovu" upravu na zvacsenie hlasitosti hlasiteho repraciku http://www.modaco.com/index.php?act=att ... t&id=24064 a http://www.modaco.com/index.php?act=att ... t&id=24065 staci len suchy zips
Co sa tyka toho chaosu u dodavatelov, tak mozem potvrdit. U nas maju niektore eshopy model, ktory sa ma predavat v Cechah, nie na Slovensku. Ale myslim si ze zaciatkom aprila sa vsetko da do poriadku
ftakgabo ten suchý zip se mně tam moc nelíbí - možná kdyby byl v černé
Já jsem zvažoval spíš nějakou takovou tu nalepovací ,,čočku". Vím, že mají hnusný s různými kresbami (pro teenagery), ale jsou i takové, kde není nápis/kresba, nebo to má firma jako reklamní blbinu. Pravda - zatím jsem nehledal, nekupoval, neboť by mně to bylo k ničemu
Stanley dej vědět, jak jsi dopadl
EDIT : Omni díky za upřesnění. Pravda je, že těžko někomu vysvětlíš, jak je možné, že X lidí vlastní výrobek, který se má oficiálně prodávat až od data XY. Prodejci, ač mají každý jiný kanál, by měli stejný start v rámci určité země (jedině snad, pokud to je tzv.: šedý dovoz)
Já jsem zvažoval spíš nějakou takovou tu nalepovací ,,čočku". Vím, že mají hnusný s různými kresbami (pro teenagery), ale jsou i takové, kde není nápis/kresba, nebo to má firma jako reklamní blbinu. Pravda - zatím jsem nehledal, nekupoval, neboť by mně to bylo k ničemu
Stanley dej vědět, jak jsi dopadl
EDIT : Omni díky za upřesnění. Pravda je, že těžko někomu vysvětlíš, jak je možné, že X lidí vlastní výrobek, který se má oficiálně prodávat až od data XY. Prodejci, ač mají každý jiný kanál, by měli stejný start v rámci určité země (jedině snad, pokud to je tzv.: šedý dovoz)
To MgX:
Dle mych informaci vse zpusobil problem s Googlem, postihlo to jen asi 7 zemi. Proc a jak to vzniklo, proc jsou dohady s Googlem ohledne distribuce tohoto Ipagu v techto zemi neumeli zodpovedet ani me zdroje v lokalnim HP. Takze 614 se vesele po kontejnerech vesele distribujuje z distribucnich skladu do cele evropy a cas od casu si nekdo tam neuvedomi, ze do CR by nic nemelo byt odeslano, a tak par kusu se zatoula k distributorum a prodejcum do CR a od nich zase pres neoficialni kanaly mezi lidi.
Taky jsem zvedav jak se ten problem s Googlem vyresi
Dle mych informaci vse zpusobil problem s Googlem, postihlo to jen asi 7 zemi. Proc a jak to vzniklo, proc jsou dohady s Googlem ohledne distribuce tohoto Ipagu v techto zemi neumeli zodpovedet ani me zdroje v lokalnim HP. Takze 614 se vesele po kontejnerech vesele distribujuje z distribucnich skladu do cele evropy a cas od casu si nekdo tam neuvedomi, ze do CR by nic nemelo byt odeslano, a tak par kusu se zatoula k distributorum a prodejcum do CR a od nich zase pres neoficialni kanaly mezi lidi.
Taky jsem zvedav jak se ten problem s Googlem vyresi