HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

No vypadá to, že HP v tom má pěkný bordel.
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

k tomu bordelu se připojuji...možná že za to nemůže a je to všechno jenom vina toho Googlu, ale potom by měla být HP CZ natolik férová, aby vydala oficiální prohlášení jak to teda je a co se bude dít...ty fajnceny.cz mně celkem nalákaly...čekám na HP už dost dlouho a teď je tu možnost ho už mít...jen nevím, jeslti mám brát to, co ještě není ofiko v ČR a nebo ještě počkat až tu bude ve všech shopech a koupit za pár týdnů později...ale hlavně se mi jední o záruku...kdo ji máte z toho fajnceny? Jaký tam byl záručák? Můžu s tím jít potom do ofic servisu HP nebo jen posílat dodavateli? jsou někde z Ostravy - blízko Slovenska a Polska...aby v tom nebylo něco víc...jak to že Mobilnaut, nebo Cybex ji pořád nemají???
Schagi
nováček
nováček

Post by Schagi »

Mohl by mi nekdo osvetlit tu lokalizaci prosim? Pokud si ho koupim bez lokalizace, jaka je moznost krome koupe toho baliku od sunnysoftu?
Tapinek
nováček
nováček

Post by Tapinek »

jardasy wrote:...Tuhle češtinu však podezírám, že mi zpomalila běh WM6...
Ja ma na HP cestinu od SunnySoftu a regulerne beh PDA zpomaluje (nemeril jsem to, ale prijde mi, ze vse trva temer jednou tak dlouho). :-(
Tapinek
nováček
nováček

Post by Tapinek »

Schagi wrote:Mohl by mi nekdo osvetlit tu lokalizaci prosim? Pokud si ho koupim bez lokalizace, jaka je moznost krome koupe toho baliku od sunnysoftu?
Je tu jedna moznost - a to, nepotrebujes-li ji, neinstaluj ji a pouzivej englickou verzi. ;-) Ja mam bohuzel nejake SW, ktere bez cestiny nebezi...
Schagi
nováček
nováček

Post by Schagi »

Tapinek wrote:
Schagi wrote:Mohl by mi nekdo osvetlit tu lokalizaci prosim? Pokud si ho koupim bez lokalizace, jaka je moznost krome koupe toho baliku od sunnysoftu?
Je tu jedna moznost - a to, nepotrebujes-li ji, neinstaluj ji a pouzivej englickou verzi. ;-) Ja mam bohuzel nejake SW, ktere bez cestiny nebezi...
Ano, samozrejme jsem mel na mysli moznosti krome teto :lol: Anglickou sice zvladam a mnohdy je presnejsi, ale je to pro me minus, radsi pouzivam ceskou.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Nemáme ji proto, že ji HP oficiálně zatím nenabízí. Oficiální distribuce by měla začít 4. až 8.4.
Tohle by se stávat u společností jako je HP nemělo :-(
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

mě nejvíc zaráží, jak se k tomu HP staví...dělá jako by nic...
proč prostě neřekne jak to je? nebo je to neschopnost manažerů HP CZ zajistit výrobky i pro nás? je to pěkná ostuda pro takovou značku, která si staví image na serioznosti a kvalitě poskytovaných služeb...
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

Tak mozna nekomu z vas udelam radost. Zde http://cs24.inshop.cz/inshop/shop.asp?kat=FB136A-1-579 maji mit zitra dodavku HP614c a maji volne 2 kusy (na ostatni uz maji objednavky). Ma se jednat o zbozi primo id HP jako prvni oficialni zavoz zbozi. Zaruka 24 mesicu resp.12 mesicu pro Ičaře.
Sam bych do nej sel, ale mam slibeno na 90% ve ctvrtek od kamose z HP a i za malinko lepsi cenu, tak doufam ze to vyjde :-)
bobbik
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobbik »

Horst Fuchs - diky, diky, diky. Objednal jsem si posledni kus co meli. Ozelel jsem sice asi dve stovky, protoze to bylo krapet drazsi, ale zase je to osobni odber a nebudu cekat buhvi do kdy. Uz me to fakt nebavilo.
Horst Fuchs
přispěvatel
přispěvatel

Post by Horst Fuchs »

No neni zac, alespon jsem nekomu udelal radost. Pak poreferuj co a jak, jake jsou tve dojmy :-)
Marvin00
nováček
nováček

Call of Duty 2

Post by Marvin00 »

Prosim vas, mohl by nejaky majitel vyzkouset demo Call of Duty 2? Jen na provereni vykonu grafiky a procesoru 8-) . Dík
link: http://www.aspyr.com/product/info/62
a jeste maly dotaz - jaka je kvalita dodavanych sluchatek? Vim ze se to tu resilo, ale nikdy jsem nevidel, ze by ty s minusb hraly spatne :oops:
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Ospen wrote:Nemáme ji proto, že ji HP oficiálně zatím nenabízí. Oficiální distribuce by měla začít 4. až 8.4.
Tohle by se stávat u společností jako je HP nemělo :-(
HP v tom udělala hrozný bordel - jinak se to nedá nazvat. Skutečnost je, že bych to od takovéto společnosti nečekal. Vždyť nejde jen o pár nadšenců, kteří mají svůj komunikátor na hraní, ale jedná se i hodně lidí, kteří jej budou využívat k práci atp.
Celá situace je, jak víme, totálně nepřehledná - neprůhledná, asi v tom bude něco víc, než jen Google Maps a nápis na krabici.

To co tady píšou ostatní o dodávce a prodeji, pak se zřejmě jedná o onu zpožděnou dodávku, o které jsem psal v jednom ze svých minulých vstupů.

Za ní by měla následovat další - o které hovoří Ospen, ta má přijít 4.4.2008 a předpokládá se, že se konečně objeví více iPAQů v přímém (neprotekčním ;-) ) prodeji.

Přiznávám, že mě u některých zde uváděných shopů, překvapuje cena, která je nižší než 10.500,- - to mě trošičku zaráží.

Co se týká ... zda bude iPAQ přímo v CZ lokalizaci. Prý .... několik těchto prvních dodávek, zcela určitě ne, ale CZ bude (při oficiálním zakoupení iPAQu) k dispozici po registraci.

No, všichni uvidíme, zda budeme konečně uspokojeni a spokojeni ;-)
ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel

Post by ftakgabo »

tak som spat po par dnoch:) Dost novych a zaujimavych reakcii tu je. Ja som nasiel na nete "hardwarovu" upravu na zvacsenie hlasitosti hlasiteho repraciku http://www.modaco.com/index.php?act=att ... t&id=24064 a http://www.modaco.com/index.php?act=att ... t&id=24065 staci len suchy zips :-D Co sa tyka toho chaosu u dodavatelov, tak mozem potvrdit. U nas maju niektore eshopy model, ktory sa ma predavat v Cechah, nie na Slovensku. Ale myslim si ze zaciatkom aprila sa vsetko da do poriadku
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

ftakgabo ono k tomu chaosu s prodejem CZ kusů v SR mohlo přispět i to, jak tady někdo psal, že dodávky nejsou realizovány HP ČR (či HP SR), ale přímo z centrály - tudíž do toho naší ,,kucí" nemohou tolik kecat.
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

Tak sem si ho dneska objednal u jednoho z prodejců atc, tak uvidíme, co se z toho vyvrbí. :)
Omni
nováček
nováček

Post by Omni »

To MGX:

dovozcem do CR jsou distributori kteri si zbozi objednavaji pres sve kanaly mimo HP CZ primo na reginalni nebo az evropske distribuci HP.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

ftakgabo ten suchý zip se mně tam moc nelíbí - možná kdyby byl v černé :tlem:

Já jsem zvažoval spíš nějakou takovou tu nalepovací ,,čočku". Vím, že mají hnusný s různými kresbami (pro teenagery), ale jsou i takové, kde není nápis/kresba, nebo to má firma jako reklamní blbinu. Pravda - zatím jsem nehledal, nekupoval, neboť by mně to bylo k ničemu :???:

Stanley dej vědět, jak jsi dopadl :wink:

EDIT : Omni díky za upřesnění. Pravda je, že těžko někomu vysvětlíš, jak je možné, že X lidí vlastní výrobek, který se má oficiálně prodávat až od data XY. Prodejci, ač mají každý jiný kanál, by měli stejný start v rámci určité země (jedině snad, pokud to je tzv.: šedý dovoz)
Omni
nováček
nováček

Post by Omni »

To MgX:

Dle mych informaci vse zpusobil problem s Googlem, postihlo to jen asi 7 zemi. Proc a jak to vzniklo, proc jsou dohady s Googlem ohledne distribuce tohoto Ipagu v techto zemi neumeli zodpovedet ani me zdroje v lokalnim HP. Takze 614 se vesele po kontejnerech vesele distribujuje z distribucnich skladu do cele evropy a cas od casu si nekdo tam neuvedomi, ze do CR by nic nemelo byt odeslano, a tak par kusu se zatoula k distributorum a prodejcum do CR a od nich zase pres neoficialni kanaly mezi lidi.

Taky jsem zvedav jak se ten problem s Googlem vyresi :-)
standa77
nováček
nováček

Post by standa77 »

Omni: ten problem s Googlem je jednoduchy - v telefonu je aplikace Google maps, ale Google v nekterych zemich nedal pravo k pouziti teto aplikace (asi kvuli penezum, ale to nevim) a proto se dela specialni edice, ktera google maps nebude obsahovat.

Standa
Locked

Return to “Hewlett-Packard”