Hodně dlouho mi trvalo, než jsem se rozhodl jít do WM7 a Dell Venue Pro, ale nakonec to stálo za to. WM7 jednoduchý, čistý systém (který má své nedodělky), rychlý a přehledný. Poprvé v životě, jsem si začal sdružovat kontakty, protože prostě to má smysl. A je toho spoustu. Prostě se mi WM7 líbí i přes ty nedodělky, kterými trpí. Mám na mysli Mass Storage, občas se sekající YouTube, málo aplikací na Marketu.
Dell Venue Pro je za mě povedený kousek, který má svý ale. Občas se mi stane, že mi hlasitost sjede na nulu. Zpozoroval jsem to, když zastrukuju klávesnici. Nějak to neřeším, ale je takový menší minus. Docela mě štve malý tlačítko na oživení (zapínání - vypínání telefonu) který je zapuštěný. Občas se mi zdá, že přesnost dotyku není 100%. Ale jinak za mě říkám, že jeden z těch lepších telefonů, které jsem kdy vlastnil ( a že jsem jich měl) a dokonce uvažuju, že si ho nechám dýl jak měsíc.
Můj další telefon, který bude, bude opět WM7. Už mě nebavilo sekání Androidu ač má velké možnosti nastavení, uživatelskou přívětivost. Už mě nebavily ty okrasné blbosti kolem. Ač postrádám otevřenost a bohatý market, a možnost nainstalování aplikací třetích strach, oželím to a velice rád. Dokonce se nedivím Radkovi Hulánovi, nebo co to je zač, že píše tak nadšeně o WM7, jsem z nich taky vedle
Mimo řádek: Už někdo pořešil odemknutí DVP? Ptám se kvůli češtině