Dell Venue Pro

Další telefony se systémem Windows Phone
kunasch
nováček
nováček
Zařízení: DELL Venue Pro

Dell Venue Pro

Post by kunasch »

Přidávám další poznatky s DVP! Nevím, čím to je, ale při nabíjení ze sítě přístroj sice detekuje nabíječku, ale nenabíjí ?!?!? Telefon vypnu a už mi nejde zapnout. Vyndám a nandám baterii a pak normálně nabíjí. Pokud mám telefon připojený k PC kabelem, tak se nabíjí zcela normálně. Nevíte někdo, čím to je ???
Taky jsem zjistil, že mi nejde spárovat přes bluetooth s manželčiným telefonem (Nokia 6303i)! Oba přístroje se naleznou, ale při párování se DVP odpojí !!! Jinak párovačka s Bluetooth hands free Parrot CK3100 proběhla v pohodě!
Nejvíc mi štve, že nejde predikce češtiny při psani zpráv. Začal jsem si alespoň svoje napsaná slova ukládat, tak už mi nějaké to slovíčko začíná DVP nabízet :wink: .
Snad se tedy vše urovná a bude mi DVP dělat jen radost. :!: :!: :!:
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Dell Venue Pro

Post by Vlasta W. »

Windows Phone se neumí spárovat s jiným zařízením. Podporují pouze profily pro BT handsfree.
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Post by nofu »

Když vypnete telefon, zvoní vám budík? Mně ne :(
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Dell Venue Pro

Post by htcjirka »

Co je na tom podivujiciho?Nac telefon uplne vypinat,staci letecky mod,uz si nepamatuju kdy jsem naposled telefon uplne vypinal..to je opravdu hodně let..
kunasch
nováček
nováček

Dell Venue Pro

Post by kunasch »

Já dal telefon do tichého módu: stisknul jsem z boku tlačítko hlasitosti a pak kliknul na ikonku zvonečku na displeji. Aktivoval jsem "silent" a budík ráno drnčel jak o život a manželka mi ještě vynadala, protože jsem v ospalosti nevěděl, jak ho vypnout :-)!!!
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey

Re: Dell Venue Pro

Post by drak21 »

Při vypnutí telefonu budík nezvoní,jediné zařízení kde jsem se setkal s opakem byla Nokia C6.
nofu
smartguru
smartguru

RE: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Řešení s Airplane módem je parádní, telefon si vzal za 8h jen 3% baterky. Díky Jirko!
kaon
přispěvatel
přispěvatel

Dell Venue Pro

Post by kaon »

kunasch wrote:Přidávám další poznatky s DVP! Nevím, čím to je, ale při nabíjení ze sítě přístroj sice detekuje nabíječku, ale nenabíjí ?!?!? Telefon vypnu a už mi nejde zapnout. Vyndám a nandám baterii a pak normálně nabíjí. Pokud mám telefon připojený k PC kabelem, tak se nabíjí zcela normálně. Nevíte někdo, čím to je ???
Taky jsem zjistil, že mi nejde spárovat přes bluetooth s manželčiným telefonem (Nokia 6303i)! Oba přístroje se naleznou, ale při párování se DVP odpojí !!! Jinak párovačka s Bluetooth hands free Parrot CK3100 proběhla v pohodě!
Nejvíc mi štve, že nejde predikce češtiny při psani zpráv. Začal jsem si alespoň svoje napsaná slova ukládat, tak už mi nějaké to slovíčko začíná DVP nabízet :wink: .
Snad se tedy vše urovná a bude mi DVP dělat jen radost. :!: :!: :!:
Tiez sa mi to stalo pripojil som DVP k nabijacke ked ostavalo 5% po 10 minutach nepribudlo ani jedno percento tak som ho skusil vypnut ked bol pripojeny k nabijacke a uz sa nezapol len tam zacal svietit velky obrazok baterky a nereagovalo power tlacidlo skusil som ho odpojit stale nereagovalo tak som ho nechal pripojeny k nabijacke po nejakych desiatich minutach sa sam telefon zapol predpokladam ze bezpecnostna poistka.. nejaka no preco sa niekedy nenabija neviem asi ho netreba uplne vystavit
kaon
přispěvatel
přispěvatel

Dell Venue Pro

Post by kaon »

nevie niekto o nejake funkcnej flashlight aplikacii pre DVP? na svietenie diodou
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey

Post by drak21 »

Tak bohuzel potvrzuji u sveho DVP take anomalii s nabijenim.Pripojil jsem k na bijecce cca 40% nabito a ani po hodine nepribilo jedno procento ikdyz telefon signalizoval nabijeni.Musel jsem odpojit od nabijecky a znovu pripojit,pak vse bylo uz vporadku.
kunasch
nováček
nováček

Dell Venue Pro

Post by kunasch »

Nevíte někdo o nějaké aplikaci, která by obsahovala Equalizer??? V DVP je pouze strohý přehrávač bez možnosti nastavení zvuku! Koukal jsem na nějaké přehrávače na Marketplace, ale nejsem z toho nějak moudrý. Připadají mi spíše na přehrávání videa. Nějaky WinAmp na WinPhone7 by se šiknul!
Ještě bych se rád zeptal, jak aktualizovat kontakty z Facebooku do telefonu. Po první synchronizaci se mi v telefonu objevili, ale nejnovější přátelé nevím jak do DVP dostat :smile: !
Díky za odpovědi J.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Dell Venue Pro

Post by p.a.Ť.o »

ad přátelé z FB - nastavení - emaily a účty - podržet prst na FB a dát sync
zmrzle_slunicko
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Dell Venue Pro

Post by zmrzle_slunicko »

Hodně dlouho mi trvalo, než jsem se rozhodl jít do WM7 a Dell Venue Pro, ale nakonec to stálo za to. WM7 jednoduchý, čistý systém (který má své nedodělky), rychlý a přehledný. Poprvé v životě, jsem si začal sdružovat kontakty, protože prostě to má smysl. A je toho spoustu. Prostě se mi WM7 líbí i přes ty nedodělky, kterými trpí. Mám na mysli Mass Storage, občas se sekající YouTube, málo aplikací na Marketu.

Dell Venue Pro je za mě povedený kousek, který má svý ale. Občas se mi stane, že mi hlasitost sjede na nulu. Zpozoroval jsem to, když zastrukuju klávesnici. Nějak to neřeším, ale je takový menší minus. Docela mě štve malý tlačítko na oživení (zapínání - vypínání telefonu) který je zapuštěný. Občas se mi zdá, že přesnost dotyku není 100%. Ale jinak za mě říkám, že jeden z těch lepších telefonů, které jsem kdy vlastnil ( a že jsem jich měl) a dokonce uvažuju, že si ho nechám dýl jak měsíc.

Můj další telefon, který bude, bude opět WM7. Už mě nebavilo sekání Androidu ač má velké možnosti nastavení, uživatelskou přívětivost. Už mě nebavily ty okrasné blbosti kolem. Ač postrádám otevřenost a bohatý market, a možnost nainstalování aplikací třetích strach, oželím to a velice rád. Dokonce se nedivím Radkovi Hulánovi, nebo co to je zač, že píše tak nadšeně o WM7, jsem z nich taky vedle :-)

Mimo řádek: Už někdo pořešil odemknutí DVP? Ptám se kvůli češtině ;-)
nofu
smartguru
smartguru

Post by nofu »

Interop unlock zatím možný není, unlock jen ofiko cestou nebo chevron. Nelze upravovat registry, tudíž čeština také ne.
zmrzle_slunicko
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Dell Venue Pro

Post by zmrzle_slunicko »

O to mi jde. Zda když si koupím Chevron, zda tím upravím ten registr natolik, že si budu moct odemknout češtinu ;-)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Dell Venue Pro

Post by Standa »

zmrzle_slunicko wrote:Občas se mi stane, že mi hlasitost sjede na nulu. Zpozoroval jsem to, když zastrukuju klávesnici. Nějak to neřeším, ale je takový menší minus.
Jo, to mi ta krabice naleštěná taky dělá. Ještě před měsícem to byla jediná možnost, jak snížit hlasitost, protože tlačítko volume minus nefungovalo. Ale poslední dva týdny (poprvé od koupě) už zase funguje. Nevím, jestli mi to zkouřený Michael Dell ovládá na dálku a má z toho prču, každopádně tento telefon mění poruchy jako ženská kabelky.
nofu
smartguru
smartguru

Dell Venue Pro

Post by nofu »

zmrzle_slunicko wrote:O to mi jde. Zda když si koupím Chevron, zda tím upravím ten registr natolik, že si budu moct odemknout češtinu ;-)
Pokud je mi známo, tak na DVP zatím není možné editovat registry, není tedy možná ani čeština.
Trawn
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: iPhone 5

Dell Venue Pro

Post by Trawn »

Tak se také podělím o své zkušenosti. DVP mám zatím dva týdny. Vyměnil jsem ho za svého Nexus S, což byl můj první android a ten, jak jsem zjistil, není mým šálkem kávy. Nejčastěji totiž na smartfonu využívám mobilní internet a lagování android prohlížeče (několika různých-doplhin, opera, default atd.) mě donutilo změnit platformu. Po zkušenostech s WP7 jsem uchvácen jednoduchostí a intuitivou prostředí. Co se DVP týče zatím bez poruch a doufám, že to tak zůstane (je kupován v Německu). Pouze slabě vrže kryt baterky, což je malým mínusem oproti designu. Jo a fotoaparat opravdu stojí za prd, to Nexus fotil o několik řádů výš, ale to lze v mém případě oželet. DVP jsem si zamiloval narozdíl od těch rádoby kulatých androidů. 8-)
nofu
smartguru
smartguru

Dell Venue Pro

Post by nofu »

kaon wrote:nevie niekto o nejake funkcnej flashlight aplikacii pre DVP? na svietenie diodou
Tohle funguje bezvadně: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=144&t=27134

Pozor, při vypnutí "Constatnt light mode" DVP jen divně cvaká.
kaon
přispěvatel
přispěvatel

Dell Venue Pro

Post by kaon »

Dakujem :) funguje naozaj dobre :)
Post Reply

Return to “Ostatní zařízení”