Unikla tajná prezentace připravovaného Palmu Treo

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

tlačítka u všech Palmů vypadají trošku podivně, ale píše se na nich naprosto skvěle a Trea jsou hlavně pracovní nástroje
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Přidám se k Ospenovy, palm má rozhodně nejvyladěnější ROMky. A nové Treo bude bomba, Ospen kdy bude k mání? :-D
Trea jsou rozhodně špička mezi pracovnímy pomocníky!
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

a HTC je (bohužel) špička mezi módními doplňky :evil: :evil: :evil:
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

skoro bych až řekl, že co do designu se mi palm zamlouvá více než takový diamond/ raphael. ale obavy bych měl co se kompatibility s displejem týká (prostě to je nestandard)
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Displej naprosto v pohodě, sám jsem Treo 750 od jeho uvedení na trh používal. Mimo snad pár her (co mne ale na pracovním zařízení nezajímá) jelo naprosto vše v pohodě.
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

PDA s rozlisenim 320x320 bude zobrazovst vse korektne.
Jen bude u her zbyvat kousek displeje cerny, protoze hry atd... se neumi prispusobyt atipickemu rozliseni.
shark
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MDA Compact IV

Post by shark »

mp wrote:Možná je to tím, že Palm dělal komunikátory, PDA a související SW dávno předtím, než některé ze zmiňovaných firem v této branži vůbec začaly, a dávno předtím, než se rozšířily např. WM.
no ale ono neni jedno jestli delas soft pro plam (system) nebo pro windowsy . a s windowsama zacal palm nedavno. takze zas tolik zkusenosti s tim urcite nema. jasne mozna nejaky obecny zsady platej, ale zase bych to neprecenoval

ja proste nejak nechapu, proc by treba asus kaslal na optimalizaci windowsu ? jako ze by si rekl, nevadi ze to mame pomaly, oni to stejne koupej...
mp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Bold 9700

Post by mp »

...třeba by chtěli optimalizovat, ale neumějí to :-D

EDIT: Palmy mám rád a souhlasím s pozitivním hodnocením, i s komentáři na téma čtvercového displeje. Ale nedá mi to, abych si nerýpl. Když dělá displeje 320x320 Palm, je všechno ok, když to zkusí Samsung (i780), jsou to šílenci, protože na to nejsou žádné aplikace a blablabla ... aspoň by tak člověk soudil podle příspěvků na SM, kdyby si ten displej tedy nevyzkoušel

\\Používej tlačítko EDIT!! Lukáš Mano
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”