Unikla tajná prezentace připravovaného Palmu Treo
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
no ale ono neni jedno jestli delas soft pro plam (system) nebo pro windowsy . a s windowsama zacal palm nedavno. takze zas tolik zkusenosti s tim urcite nema. jasne mozna nejaky obecny zsady platej, ale zase bych to neprecenovalmp wrote:Možná je to tím, že Palm dělal komunikátory, PDA a související SW dávno předtím, než některé ze zmiňovaných firem v této branži vůbec začaly, a dávno předtím, než se rozšířily např. WM.
ja proste nejak nechapu, proc by treba asus kaslal na optimalizaci windowsu ? jako ze by si rekl, nevadi ze to mame pomaly, oni to stejne koupej...
-
mp
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Bold 9700
...třeba by chtěli optimalizovat, ale neumějí to 
EDIT: Palmy mám rád a souhlasím s pozitivním hodnocením, i s komentáři na téma čtvercového displeje. Ale nedá mi to, abych si nerýpl. Když dělá displeje 320x320 Palm, je všechno ok, když to zkusí Samsung (i780), jsou to šílenci, protože na to nejsou žádné aplikace a blablabla ... aspoň by tak člověk soudil podle příspěvků na SM, kdyby si ten displej tedy nevyzkoušel
\\Používej tlačítko EDIT!! Lukáš Mano
EDIT: Palmy mám rád a souhlasím s pozitivním hodnocením, i s komentáři na téma čtvercového displeje. Ale nedá mi to, abych si nerýpl. Když dělá displeje 320x320 Palm, je všechno ok, když to zkusí Samsung (i780), jsou to šílenci, protože na to nejsou žádné aplikace a blablabla ... aspoň by tak člověk soudil podle příspěvků na SM, kdyby si ten displej tedy nevyzkoušel
\\Používej tlačítko EDIT!! Lukáš Mano