Jestli by nebyla lepší nějaká jednoduchá aplikace, která by jenom měnila profily, jak jsem ostatně začal tuhle diskuzi. Přesně z tohodle důvodu jsem zahodil AlarmClock - moc nabourala win.
Naštěstí mi jedna dobrá duše poslala profile swicher, jednoduchá aplikace, která (zatím) spolehlivě mění profily, jak to nadefinuji. Jediná chybička je, že se tváří jako úloha a ne proces (jak to dělá třeba donforget), tudíž je vidět v taskmanageru a snadno se ukončí a prohazování statusů tudíž nefrčí. Ale jinak OK aplikace.
Nenapadá/Nemá někdo ještě něco, aby nebylo vidět v taskmanageru?
Automatické přehazování profilů
Zkousel jsem na Wings. Prvni prepnuti po 30ti minutach v pohode, pak dalsi v 22:00 v pohode ( ale obcas jsem telefon odemkl a neco na nem delal), rano v 10:00 profil neprepnul. Na telefon jsem celou noc az do deseti nesahl, cili to potwrzuje tvou domenku. Takze na prepinani profilu se asi STK moc nehodi. Nebo delame neco spatne.konradek wrote:Tak jsem to zkoušel podrobněji a problém s přepnutím profilu vznikne při zamknuté klávesnici. Můžete to někdo zkusit u sebe na Voxu, po zamknutí musí uběhnout alespoň 10 minut, potom problém vznikne - nedojde k přepnutí profilu. Jinak RC08 mi běží bez problému, nekouše se a při otáčení displeje také v pohodě. RC09 jsem neměl vůbec nainstalovaný, jestli problém opravdu nenastává až po jeho instalaci a možná přetrvá i po instalaci RC08.
jj, to vím, jenom ať nedojde k mýlce, já předtím mluvil o programu Profile Switcher, který kromě toho, že musí být spuštěný, tak je dokonalý. Právě proto se mi líbil i ten SwitchProfile, že nemusí být spuštěný, a ne tak hlavně kvůli systémovým zdrojům, ale kvůli praktičnosti jistotě, protože během měsíce se mi nestalo, že bych DontForget ukončil a nebyl upozorněn na zmeškou X, ale zato Profile Switcher jsem si už tak 3krát omylem ukončil.SamanX wrote:Posledni verze SwitchProfile (1.31) by nemela byt jako process v pameti, ale ale spoustet se jako naplanovana uloha..
Já používám Photo Contacts PRO a nemůžu si tu aplikaci vynachválit. Není sice free, ale je parádní. Nikdy nespadla ani jinak nezklamala. Profily si plně nastavíte, v kolik přepnout na ten, v kolik na támhleten. U každýho profilu si můžete zvlášť nastavit zvonění na volání nebo sms pro jakýkoli kontakt. Prostě paráda, jsem spokojen a doporučuju...