Automatické přehazování profilů

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Spiderr
nováček
nováček

Post by Spiderr »

Jestli by nebyla lepší nějaká jednoduchá aplikace, která by jenom měnila profily, jak jsem ostatně začal tuhle diskuzi. Přesně z tohodle důvodu jsem zahodil AlarmClock - moc nabourala win.
Naštěstí mi jedna dobrá duše poslala profile swicher, jednoduchá aplikace, která (zatím) spolehlivě mění profily, jak to nadefinuji. Jediná chybička je, že se tváří jako úloha a ne proces (jak to dělá třeba donforget), tudíž je vidět v taskmanageru a snadno se ukončí a prohazování statusů tudíž nefrčí. Ale jinak OK aplikace.
Nenapadá/Nemá někdo ještě něco, aby nebylo vidět v taskmanageru?
SamanX
nováček
nováček

Post by SamanX »

Posledni verze SwitchProfile (1.31) by nemela byt jako process v pameti, ale ale spoustet se jako naplanovana uloha..
alkhazali
nováček
nováček
Zařízení: HTC DHD

Post by alkhazali »

konradek wrote:Tak jsem to zkoušel podrobněji a problém s přepnutím profilu vznikne při zamknuté klávesnici. Můžete to někdo zkusit u sebe na Voxu, po zamknutí musí uběhnout alespoň 10 minut, potom problém vznikne - nedojde k přepnutí profilu. Jinak RC08 mi běží bez problému, nekouše se a při otáčení displeje také v pohodě. RC09 jsem neměl vůbec nainstalovaný, jestli problém opravdu nenastává až po jeho instalaci a možná přetrvá i po instalaci RC08.
Zkousel jsem na Wings. Prvni prepnuti po 30ti minutach v pohode, pak dalsi v 22:00 v pohode ( ale obcas jsem telefon odemkl a neco na nem delal), rano v 10:00 profil neprepnul. Na telefon jsem celou noc az do deseti nesahl, cili to potwrzuje tvou domenku. Takze na prepinani profilu se asi STK moc nehodi. Nebo delame neco spatne.
Spiderr
nováček
nováček

Post by Spiderr »

SamanX wrote:Posledni verze SwitchProfile (1.31) by nemela byt jako process v pameti, ale ale spoustet se jako naplanovana uloha..
jj, to vím, jenom ať nedojde k mýlce, já předtím mluvil o programu Profile Switcher, který kromě toho, že musí být spuštěný, tak je dokonalý. Právě proto se mi líbil i ten SwitchProfile, že nemusí být spuštěný, a ne tak hlavně kvůli systémovým zdrojům, ale kvůli praktičnosti jistotě, protože během měsíce se mi nestalo, že bych DontForget ukončil a nebyl upozorněn na zmeškou X, ale zato Profile Switcher jsem si už tak 3krát omylem ukončil. :-(
SULiik
nováček
nováček

Post by SULiik »

Já používám Photo Contacts PRO a nemůžu si tu aplikaci vynachválit. Není sice free, ale je parádní. Nikdy nespadla ani jinak nezklamala. Profily si plně nastavíte, v kolik přepnout na ten, v kolik na támhleten. U každýho profilu si můžete zvlášť nastavit zvonění na volání nebo sms pro jakýkoli kontakt. Prostě paráda, jsem spokojen a doporučuju...
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”