Motorola Droid Razr: Dvoujádrový procesor a 4,3" qHD displej

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

SGX540 není žádnej trhač asfaltu
Ne kazdy potrebuje trhac asfaltu..
Sajgi
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire, N97, Motorola Xoom

Post by Sajgi »

tak, už mi jede z Alza.cz zítra bych ho měl mít, nemůžu se dočkat :tlem:
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Zklamaný určitě nebudeš. Je to super zařízení, dneska jsem si s ním v práci hrál a vážně super. Trošku mrzí PenTile matice, rast je skutečně vidět víc než by si člověk přál, ale dá se na to zvyknout.

Blur UI vyrostlo, je přehlednější a hlavně má spoustu "fičur" navíc, které určitě využiješ, jako smartactions či MotoCast.

Zpracování samotného telefonu je skutečně briliantní, neviděl jsem pevnější a líp vypadající telefon již léta a to v mobilech pracuji.

EDIT: Balení je trošku chudší, jen nabíjecí adaptér, datový kabel a stereo HF sluchátka, víc nečekej.
Sajgi
nováček
nováček

Post by Sajgi »

Jojo, opozdil se, přišel až dnes...oproti US a UK škaredši krabice...není to tak "vypiplané" ale telefon paráda...Vodafone ho má začít nabízet brandovaný, takže snad bude i čeština i když to zásadní problém není...motocast je paráda, už jsem testoval a funguje...jinak systém mám na verzi 2.3.5. a píše, že aktualizace není dostupná...asi je to opravdu ohledně lokalizace, že Těm co koupili v UK jede :-)

// jinak ta aktualizace je přes recovery mod, jak jsem stihl zjistit, tak proto...počkám si co bude na začátku prosince, až telefon oficiálně přijde do ČR
Marek Hajn
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony

Post by Marek Hajn »

Já už mám nový Razr taky doma a první dojmy z něj jsou vynikající. Chystáme kratký článek s prvními dojmy a následně velkou recenzi. Takže se tady klidně ptejte na všechno, co vás zajímá. Budu se snažit odpovídat tady a některé dotazy pak zahrnu i do článků.

Díky ;-)
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

Má telefon stavovou diodu?Je velký rozdíl mezi displejem Motoroly a SGS2?Vyplatí se výměna za SGS2 podle vás?
kavaza
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Iphone 3GS

Post by kavaza »

Jak je to s těma flekama na displeji co ce tady řešili? Díky
Sajgi
nováček
nováček

Post by Sajgi »

já fleky nemám...zaleží asi fakt kus od kusu,...jinak diodu mám...telefon zatím nevyužívám pro připojení do sítě, ale při nabíjení a nedostatku baterie dioda bliká oranžově/zeleně/ tuším, že fungovat bude i se zprávami a emaily...
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

Jaké fleky na displeji?Dá se do telefonu nahrát čeština nebo se musí čekat na ICS?díky
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ne,na cestinu zapomen.
Marek Hajn
nováček
nováček

Post by Marek Hajn »

2Balrog: Stavovou diodu jsem zatím nenašel. Sajgi ale píše, že ji má. Pokud ji má, tak já ji mám vypnutou, protože při žádné akci nebliká.
Displej s SGS II budu srovnávat až po neděli, teď nedokážu říct. Ale displej Razru se mi zatím líbí.
No a pokud máte SGS II, tak dle mého názoru rozhodně nemá smysl měnit. Jedině, že by vás chytl za srdce design. Střeva jsou v podstatě +- to samé.
Češtinu bohužel nemá.

2kavazaa: Žádné fleky na displeji nepozoruji.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

No právě že ten design je nádhera.Podle parametrů jsou skoro stejné a na Razru se mi moc líbí,že to neni plasťák a ta konstrukce je parádní.Můžu svoje SGS2 vyměnit za Razra a tak se ptám a rozhoduju.Chci se konečně u telefonu usadit a nechat si jeden a sgs2 mi vyhovuje,ale občas zaskřípe a na to jsem alergický,ale nevím jestli překousnu,že nemá češtinu,ale s ICS přijde nebo ne?Koukal jsem a má Razra prodávat i Vodafone a ten jí bude prodávat bez češtiny?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ano,Vodafone bude mit stejne jako Defy i Razr bez cestiny,vubec ji Razr neobsahuje,motorola z danych rom zcela vypousti jazykove varianty jako je cestina apod, takze ji nelze ani nicim vynutit apod.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

takže chápu to dobře,že Razr bude pořád bez češtiny i po příchodu ICS? Vlastně dostane Razr ICS?Motorolu už vlastní Google tak by tam měla podle mého být aktualizace mezi prvníma nebo se pletu?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

To je pouze spekulace(co se lokalizace tyce),jestli diky googlu se to zlepsi a cestina se tak v ICS objevi..Motorola preferuje a podporuje zatim zejmena americky trh..
Marek Hajn
nováček
nováček

Post by Marek Hajn »

2Balrog: Pokud Vám vadí konstrukce a zpracování u SGS II, pak bych do Razra šel. Vypadá líp a je lépe zpracovaný. A ta záda ;-)
S češtinou je to trochu na levačku, ale angličtina by snad taková překážka být neměla. Otázkou je, jestli to ICS vyřeší. Razr by ho měl dostat v prvních měsících 2012.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

HM k čemu vlastně v telefonu čeština:-) nastavení je skoro stejné u všech androidů a těch pár výrazů se naučím,stejně většinu věcí si dohraji přes Market.Jen by mě zajímala ta dioda,jestli je či není, no zeptám se pána od kterého si telefony vyměníme (možná).
Marek Hajn
nováček
nováček

Post by Marek Hajn »

2Balrog: Podle katalogu na MobilManii dioda není. Recenze se o ní také nezmiňují. V nastavení telefonu jsem ji nikde nenašel, podle mě tedy není.
Co se angličtiny týče. Po zhruba roce opět používám telefon v angličtině a zvykl jsem si v podstatě hned. Není to složité. V tomhle bych problém neviděl.
Já osobně používat SGS II a mít možnost vyměnit za nový Razr, neváhal bych. Jsem z něj vážně nadšenej.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

Díky za rady a asi do ní také půjdu,možná ze začátku bude problém se v něm vyznat,ale po nastavení všeho se z něj stejně jen volá,posílá sms a email a to je jen o začátku a snad přijde i čeština s ICS?no koukal jsem na diodu a : http://androidforum.cz/search.php?t=18356" onclick="window.open(this.href);return false; pán mi také říkal,že diodu má tak uvidím snad zítra?no a co se týká češtiny : http://androidforum.cz/post276880.html? ... na#p276880" onclick="window.open(this.href);return false; No jinak jsem se koukal na mobilmanii na recenzi a už vím,že Razra CHCU :-)))
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Na cestinu se vykasli,to je problem tech par jednoduchych vyrazu?Android sice od verze 2.3.x obsahuje cestinu sice jiz standardne,ale Motorola ostatni lokalizace ve svych rom vypousti a odlehcuje je o ne..
Post Reply

Return to “HTC telefony”