Ne kazdy potrebuje trhac asfaltu..SGX540 není žádnej trhač asfaltu
Motorola Droid Razr: Dvoujádrový procesor a 4,3" qHD displej
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
tak, už mi jede z Alza.cz zítra bych ho měl mít, nemůžu se dočkat 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Zklamaný určitě nebudeš. Je to super zařízení, dneska jsem si s ním v práci hrál a vážně super. Trošku mrzí PenTile matice, rast je skutečně vidět víc než by si člověk přál, ale dá se na to zvyknout.
Blur UI vyrostlo, je přehlednější a hlavně má spoustu "fičur" navíc, které určitě využiješ, jako smartactions či MotoCast.
Zpracování samotného telefonu je skutečně briliantní, neviděl jsem pevnější a líp vypadající telefon již léta a to v mobilech pracuji.
EDIT: Balení je trošku chudší, jen nabíjecí adaptér, datový kabel a stereo HF sluchátka, víc nečekej.
Blur UI vyrostlo, je přehlednější a hlavně má spoustu "fičur" navíc, které určitě využiješ, jako smartactions či MotoCast.
Zpracování samotného telefonu je skutečně briliantní, neviděl jsem pevnější a líp vypadající telefon již léta a to v mobilech pracuji.
EDIT: Balení je trošku chudší, jen nabíjecí adaptér, datový kabel a stereo HF sluchátka, víc nečekej.
Jojo, opozdil se, přišel až dnes...oproti US a UK škaredši krabice...není to tak "vypiplané" ale telefon paráda...Vodafone ho má začít nabízet brandovaný, takže snad bude i čeština i když to zásadní problém není...motocast je paráda, už jsem testoval a funguje...jinak systém mám na verzi 2.3.5. a píše, že aktualizace není dostupná...asi je to opravdu ohledně lokalizace, že Těm co koupili v UK jede 
// jinak ta aktualizace je přes recovery mod, jak jsem stihl zjistit, tak proto...počkám si co bude na začátku prosince, až telefon oficiálně přijde do ČR
// jinak ta aktualizace je přes recovery mod, jak jsem stihl zjistit, tak proto...počkám si co bude na začátku prosince, až telefon oficiálně přijde do ČR
-
Marek Hajn
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony
Já už mám nový Razr taky doma a první dojmy z něj jsou vynikající. Chystáme kratký článek s prvními dojmy a následně velkou recenzi. Takže se tady klidně ptejte na všechno, co vás zajímá. Budu se snažit odpovídat tady a některé dotazy pak zahrnu i do článků.
Díky
Díky
Má telefon stavovou diodu?Je velký rozdíl mezi displejem Motoroly a SGS2?Vyplatí se výměna za SGS2 podle vás?
Jak je to s těma flekama na displeji co ce tady řešili? Díky
já fleky nemám...zaleží asi fakt kus od kusu,...jinak diodu mám...telefon zatím nevyužívám pro připojení do sítě, ale při nabíjení a nedostatku baterie dioda bliká oranžově/zeleně/ tuším, že fungovat bude i se zprávami a emaily...
Jaké fleky na displeji?Dá se do telefonu nahrát čeština nebo se musí čekat na ICS?díky
-
htcjirka
- smartmaniak

Ne,na cestinu zapomen.
-
Marek Hajn
- nováček

2Balrog: Stavovou diodu jsem zatím nenašel. Sajgi ale píše, že ji má. Pokud ji má, tak já ji mám vypnutou, protože při žádné akci nebliká.
Displej s SGS II budu srovnávat až po neděli, teď nedokážu říct. Ale displej Razru se mi zatím líbí.
No a pokud máte SGS II, tak dle mého názoru rozhodně nemá smysl měnit. Jedině, že by vás chytl za srdce design. Střeva jsou v podstatě +- to samé.
Češtinu bohužel nemá.
2kavazaa: Žádné fleky na displeji nepozoruji.
Displej s SGS II budu srovnávat až po neděli, teď nedokážu říct. Ale displej Razru se mi zatím líbí.
No a pokud máte SGS II, tak dle mého názoru rozhodně nemá smysl měnit. Jedině, že by vás chytl za srdce design. Střeva jsou v podstatě +- to samé.
Češtinu bohužel nemá.
2kavazaa: Žádné fleky na displeji nepozoruji.
No právě že ten design je nádhera.Podle parametrů jsou skoro stejné a na Razru se mi moc líbí,že to neni plasťák a ta konstrukce je parádní.Můžu svoje SGS2 vyměnit za Razra a tak se ptám a rozhoduju.Chci se konečně u telefonu usadit a nechat si jeden a sgs2 mi vyhovuje,ale občas zaskřípe a na to jsem alergický,ale nevím jestli překousnu,že nemá češtinu,ale s ICS přijde nebo ne?Koukal jsem a má Razra prodávat i Vodafone a ten jí bude prodávat bez češtiny?
-
htcjirka
- smartmaniak

Ano,Vodafone bude mit stejne jako Defy i Razr bez cestiny,vubec ji Razr neobsahuje,motorola z danych rom zcela vypousti jazykove varianty jako je cestina apod, takze ji nelze ani nicim vynutit apod.
takže chápu to dobře,že Razr bude pořád bez češtiny i po příchodu ICS? Vlastně dostane Razr ICS?Motorolu už vlastní Google tak by tam měla podle mého být aktualizace mezi prvníma nebo se pletu?
-
htcjirka
- smartmaniak

To je pouze spekulace(co se lokalizace tyce),jestli diky googlu se to zlepsi a cestina se tak v ICS objevi..Motorola preferuje a podporuje zatim zejmena americky trh..
-
Marek Hajn
- nováček

2Balrog: Pokud Vám vadí konstrukce a zpracování u SGS II, pak bych do Razra šel. Vypadá líp a je lépe zpracovaný. A ta záda 
S češtinou je to trochu na levačku, ale angličtina by snad taková překážka být neměla. Otázkou je, jestli to ICS vyřeší. Razr by ho měl dostat v prvních měsících 2012.
S češtinou je to trochu na levačku, ale angličtina by snad taková překážka být neměla. Otázkou je, jestli to ICS vyřeší. Razr by ho měl dostat v prvních měsících 2012.
HM k čemu vlastně v telefonu čeština:-) nastavení je skoro stejné u všech androidů a těch pár výrazů se naučím,stejně většinu věcí si dohraji přes Market.Jen by mě zajímala ta dioda,jestli je či není, no zeptám se pána od kterého si telefony vyměníme (možná).
-
Marek Hajn
- nováček

2Balrog: Podle katalogu na MobilManii dioda není. Recenze se o ní také nezmiňují. V nastavení telefonu jsem ji nikde nenašel, podle mě tedy není.
Co se angličtiny týče. Po zhruba roce opět používám telefon v angličtině a zvykl jsem si v podstatě hned. Není to složité. V tomhle bych problém neviděl.
Já osobně používat SGS II a mít možnost vyměnit za nový Razr, neváhal bych. Jsem z něj vážně nadšenej.
Co se angličtiny týče. Po zhruba roce opět používám telefon v angličtině a zvykl jsem si v podstatě hned. Není to složité. V tomhle bych problém neviděl.
Já osobně používat SGS II a mít možnost vyměnit za nový Razr, neváhal bych. Jsem z něj vážně nadšenej.
Díky za rady a asi do ní také půjdu,možná ze začátku bude problém se v něm vyznat,ale po nastavení všeho se z něj stejně jen volá,posílá sms a email a to je jen o začátku a snad přijde i čeština s ICS?no koukal jsem na diodu a : http://androidforum.cz/search.php?t=18356" onclick="window.open(this.href);return false; pán mi také říkal,že diodu má tak uvidím snad zítra?no a co se týká češtiny : http://androidforum.cz/post276880.html? ... na#p276880" onclick="window.open(this.href);return false; No jinak jsem se koukal na mobilmanii na recenzi a už vím,že Razra CHCU
))
-
htcjirka
- smartmaniak

Na cestinu se vykasli,to je problem tech par jednoduchych vyrazu?Android sice od verze 2.3.x obsahuje cestinu sice jiz standardne,ale Motorola ostatni lokalizace ve svych rom vypousti a odlehcuje je o ne..