Vyšla závodní hra Asphalt 6: Adrenaline HD pro Android

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

dark_hood wrote:zas ďalšia hra, kt. na X10 nekúpim
A zkousel jsi ji? Ja vim X10 ma atypicke rozliseni (854x480; boha jeho kdo to vymyslel :???:), ale zkus treba verzi pro nejake WVGA zarizeni, nevim jak si s tim X10ka poradi (melo by to hodit cerne pruhy po stranach ne?). Kdyz nepojede tak muzes prece aplikaci (resp. hru) vratit ne?
maTTew
nováček
nováček
Zařízení: ZTE Blade

Post by maTTew »

Kalkulačka je dělaná přes SDK, ale tyto náročné hry přes NDK, čili to je trochu jinak s těmi hovory. Co se týče ceny a nakupování, nepovedlo se mi na pc nikdy nic koupit od gmaeloftu, ať už vyberu jakýkoli telefon, vždy to napíše, že neexistuje v tuto chvíle verze pro tento telefon. Takže jsem se nedostal ani k platbě.
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

to bkf1: pri pokuse o nákup cez pc a výbere X10 ma to ďalej nepustí. a ani priamo cez telefón tô hru v ponuke nemám. stavím sa, že "v*liečená" verzia bude fungovať v pohode. díky sony ericsson :-D
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

dark_hood wrote:pri pokuse o nákup cez pc a výbere X10 ma to ďalej nepustí.
Znovu... ZKUS VYBRAT JINY TELEFON! Treba Samsung Galaxy S nebo jiny WVGA pristroj... myslim samozrejme pri kupovani te hry :wink: Ja jen aby sis nemyslel, ze ti radim koupit si jiny telefon :) I kdyz pravda tim bys nakonec udelal JENOM dobre :wink: Pokud si teda nevyberes HTC :smt099
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

niekde (asi na tomto fóre) som sa už pýtal, či je možné hru zakúpiť pre iné zariadenie a legálne ju mať potom na X10. možné to nie je :-(

sry za OT: so samotným zariadením máš pravdu :-D lenže dávať 500€ len za väčšiu ram a novší systém sa mi dávať nechce. oproti HTC-čkám mám jednu výhodu, nemám na snímkach uprostred ružový fľak :-D bohužiaľ, okrem HTC 7 PRO a nedávno predstaveného HTC Prime (obe s WP7) zatiaľ nie je na trhu zariadenie, kt. by ma zaujalo. všetko je to na jedno kopyto :???:
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

dark_hood wrote:niekde (asi na tomto fóre) som sa už pýtal, či je možné hru zakúpiť pre iné zariadenie a legálne ju mať potom na X10. možné to nie je :-(
Tady bych videl akorat problem s tim, ze ti obchod ASI nedovoli koupit aplikaci/hru na jine zarizeni, nez mas resp. ze ktereho nakupujes. Pokud to ale jde (treba ze si na tom SE muzes koupit aplikace/hry, ktere jsou napr. na HTC Desire HD), tak to zkus (pokud nepobezi, tak muzes aplikaci/hru vratit do nekolik hodin nebo jak to je) a co se tyce legality, tak toho bych se VUBEC nebal. Jinak obecne nelegalne ziskanych aplikaci bych se bal jen v souvislosti s viry, ALE rozhodne ne proto, ze by mi na to nekdo prisel, to je paranoidni pitomost.
hellwet
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S3 + iPad 5 128GB

Post by hellwet »

bude aj niekedy dostupna pre HTcecko? konkretne Desire? a zadarmo ale inac grafika fakt paradna skoto tak dobr ako ma nfs shift aj lepsia by som povedal
Post Reply

Return to “HTC telefony”